Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Prop de 150 esportistes de quatre disciplines han estat reconeguts pels seus títols i medalles en Mundials i Europeus al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat en un acte presidit per la Consellera de la Presidència, Elsa Artadi

Carla_escrich_galardonada_GeneralitatEls clubs catalans i esportistes individuals de la Federació Catalana de Patinatge que aquest 2018 han assolit èxits internacionals en campionats del món o d’Europa han rebut aquest dilluns un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya a l’emblemàtic Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Més d’un centenar d’esportistes de quatre disciplines han participat en aquest acte d’homenatge presentat per Imma Pedemonte i presidit per Elsa Artadi, Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, i en el que també han intervingut Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport; Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge; i els patinadors Pere Marsinyach i Anna Quintana en representació de tots els esportistes.

El patinatge artístic ha estat un dels grans protagonistes de la vetllada celebrada el passat 29 d’octubre, ja que ha comptat amb nombrosos clubs i esportistes individuals que van pujar al podi en els campionats del món i d’Europa celebrats aquest any.

En aquest sentit, cal destacar el guardó otorgat a  Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac), medalla de bronze europea en categoria sènior. Altres patinadors catalans també gaurdonats han estat Pau Garcia (Reus Deportiu), campió del món júnior i d’Europa juvenil en lliure; Pere Marsinyach (Foment Cardoní), campió d’Europa sènior i subcampió del món de la mateixa modalitat; Àlex Medina (CPA Valls), subcampió d’Europa juvenil en lliure; Mireia Martínez i Aleix Bou (CPA Arenys de Munt), subcampions d’Europa cadets de parelles; i Eli Prat i Artur Balagué (CPA Olot), medalla de bronze en parelles sènior al campionat del món.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac volem felicitar a la Carla Escrich per la magnífica temporada realitzada i els triomfs aconseguits i al Club de Patinatge Artistic de Caldes d’Estrac pel seu treball. L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Caldes continuarà treballant, com ho fa des de fa anys, per ajudar a impulsar la carrera esportiva de la Carla i de la resta de patinadores de Caldes.

Informació publicada el 31 d'octubre de 2018