Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Inici del període de poda de l'arbrat públic
La Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública demana la comprensiķ i la colˇlaboraciķ de la ciutadania el temps que duri la poda

170119_poda_rieraLa Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac acaba d'iniciar el període de poda de l’arbrat públic.

Per tal que no s’allarguin els treballs de poda, aquest any s’ha contractat l’empresa Tecnoverd, S.L que realitzarā el sanejament i poda de tots els plataners de Caldes d'Estrac i compte amb 224 unitats. La Brigada Municipal realitzarā la poda de la resta de l’arbrat, bāsicament Morera Blanca, Acācia de flor groga i Tipuana. 

La poda dels plataners s’estā fent amb un nou sistema per evitar fongs i malalties que poden debilitar l’arbre i suposar un risc de trencament o caiguda de branques. En aquest sentit, amb aquest nou sistema es farā una poda mínima per no malmetre els arbres i garantir la seguretat de les persones. Només si sabem llegir l’arquitectura de l’arbre podrem tenir opciķ de gestionar-lo de manera raonable i eficient. Reduir les accions de poda a les mínimes imprescindibles dķna lloc a un arbrat de qualitat.  

En tots els casos, es fa una diagnosi de cada arbre per poder-hi actuar de la millor manera.

La Regidoria de Serveis Urbans i Via Pública demana la comprensiķ i la colˇlaboraciķ de la ciutadania el temps que duri la poda. Per tal de facilitar els treballs caldrā que se segueixin les indicacions de les reserves d’estacionament per tal de deixar lliure la via pública.  

Informaciķ publicada el 5 de novembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05