Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Segueix els esports de Caldes
No et perdis les novetats de Patinatge Artístic

Catalunya_stars

carla_escrich

Catalunya Stars

El passat dissabte dia 3 de novembre va tenir lloc al Pavelló de Girona-Fontajau, la segona edició del Catalunya Stars, el gran espectacle del patinatge artístic català, que va enfrontar a tres equips formats pels millors patinadors de casa nostra.

Si hagués estat pel vot del jurat, la victòria se l’hagués endut l'equip Groc, capitantejat per Llorenç Álvarez i Carla Escrich (del CPA. Caldes d'estarc), seguits pel Blau, amb 313,5, i el Vermell, amb 313,2. Però el vot popular que es va comptabilitzar segons el nombre de retuits de l'actuació de cada participant que es va fer per mitjà del compte de Twitter del Comitè Català de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge, va capgirar la classificació final. 

El vot popular li va donar la victòria a l'equip Vermell, que va sumar 108,1 punts per davant del Blau (104,1) i el Groc (99,5).

La competició va ser emesa en directe per les televisions locals de La Xarxa i en streaming. Uns 4.000 espectadors es van donar cita al Pavelló de Girona-Fontajau per poder gaudir de l'espectacle en directe.

Informació publicada el 16 de novembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05