Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Ajuntament > Laura Aloy i Lķpez
LAURA ALOY I LĶPEZ
Regidora d'Acciķ Social, Atenciķ a les persones i Ocupaciķ (ERC)

laura_aloy.1.jpg

Nascuda a Alella al 1981. La mouen els temes socials des que als 17 anys es va topar per casualitat durant unes vacances d'estiu amb un grup de persones amb discapacitat intelˇlectual i des d'enįā va comenįar a fer diferents voluntariats primer a la Fundaciķ Amics de la Gent Gran, durant els anys 1998-2000, i més tard a Can Ensenya, un centre per a persones amb diverses discapacitats. Es va instal.lar a Caldes a l'any 2010 on 2 anys més tard va néixer la seva filla. 


Lligada al mķn associatiu des de ben jove, tan al poble d'Alella com a Valčncia, ciutat on hi va viure des dels 19 fins als 23 anys, i on va cursar els estudis de Tčcnica Superior en Animaciķ Sociocultural. 


És Tčcnica Superior en Integraciķ Social. Tasca que desenvolupa en una residčncia de gent gran sense recursos a Barcelona. Ha treballat en residčncies de gent gran, en centres per a persones amb discapacitat psíquica, centres de persones amb trastorns de conducta, monitora de Casals d’estiu, dinamitzadora d’un casal de joves entre d’altres tasques socials. Va ser Regidora de Serveis Socials, Sanitat Pública i Segona Tinent d'Alcalde a l'Ajuntament d'Alella per ERC. Actualment combina la seva feina d'Integradora Social amb la de Regidora de Serveis Socials i Ocupaciķ a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, cārrec que ocupa des del 2016. 


- Retribuciķ bruta anual: 20.000€

- Declaraciķ de béns

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05