Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Ajuntament > Rosa Pou Barķ
ROSA POU BARĶ
Alcaldessa i regidora Via Pública, Protocol i Participaciķ Ciutadana, Protecciķ de dades, Transparčncia, Termalisme i Cooperaciķ. (ERC)

Rosa-pou

Rosa Pou i Barķ, nascuda a Caldes d’Estrac l’abril de 1967, filla d’en Joan i l’Antonieta i mare de l’Adriā i la Cčlia. Actriu i titellaire de formaciķ i de professiķ. Des de gener de 2016 és l’alcaldessa de Caldes d’Estrac.

La seva professiķ l’ha portat a trepitjar diferents escenaris de l’estat i algun d’Europa i a mantenir una relaciķ intermitent amb TVE, on des de 1995 participa en programes infantils. A més, des de finals dels 90 imparteix classes de teatre per joves i per infants. 

Ha combinat la seva faceta professional amb un voluntariat intens al tercer sector, ocupant-se durant cinc anys de la coordinaciķ general a l’estat espanyol de l’organitzaciķ Morning Tears, una ong que treballa amb infants i joves de carrer, principalment a la Xina.

Pensa que tant la seva professiķ com la seva experičncia a Morning Tears l’ajuden a desenvolupar la seva tasca d’alcaldessa amb proximitat, senzillesa i honestedat.

Al principi del seu mandat, compaginava l’alcaldia amb el seu petit restaurant de “butxaca” vegetariā, temporalment fora de joc.

Implicada durant divuit anys amb l’escola de Caldes ha format part com a mare de la Junta de l’AMPA i del Consell escolar. 

Declarada animalista, és membre de l’associaciķ Caldes pels animals. 

Enamorada del seu poble li agrada la natura i viatjar.

Contacte:

Telčfon: 93 791 00 05

E-mail: rpou@caldetes.cat- Retribuciķ bruta anual: 29.000€

- Declaraciķ de béns

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05