Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes amb la sostenibilitat i l'aposta pel comerç local
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac celebra una sessió participativa per impulsar l'economia local i sostenible i comença a treballar en la tercera edició de la biofira Aqua Calida

sessió_sostenibilitat1

El passat divendres 4 de desembre va tenir lloc a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac la segona sessió sobre sostenibilitat i economia ecològica. 

sessió_sostenibilitat2La sessió va comptar amb la prèsencia de professionals del sector de l’ecologia local, associacions de Caldes d’Estrac i representants dels ajuntaments de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i d'un pagés de Maresme Bio, que, entre d'altres, ens va presentar un portal de compres ecològiques.

Durant la reunió es va començar a treballar en la tercera edició de la biofira Aqua Calida que se celebrarà el proper 1 i 2 de juny del 2019. Es van recollir objectius i aportacions per part d'entitats i vilatans, i també es van posar sobre la taula propostes per donar impuls a l'economia local i sostenible.

Aquesta és una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac amb la col·laboració d’Ecoregió i que compta també amb la participació dels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt així com la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i altres experts en economia ecològica i sostenible de la comarca. .

Fotos: Jordi Parra

Informació publicada l'11 de desembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05