Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac conclou la Festa Major de Santa Llúcia amb espectacles plens de música i māgia
Aquest any el concert de Nadal ha estat a cārrec de Barcelona Gospel Messengers que va omplir la Sala Cultural amb un recital que va entusiasmar a tots els assistents

messenger

Després d´un primer cap de setmana ple d´activitats, la Festa Major de Santa Llúcia va continuar a Caldes d´Estrac amb una programaciķ dirigida als infants i als amants de la música. Dimecres, 19 de desembre, tots els infants van poder gaudir del que ja és un clāssic a les festes nadalenques: els contes de Charles Dickens. L´autor londinenc va omplir l´hora del Conte que va tenir lloc a la Biblioteca Can Milans. El dijous, 20 de desembre, els més petits de la família van tornar a ser els protagonistes, grācies al concert de Nadal que com cada any, organitza l´Escola Sagrada Família al poliesportiu municipal, sota la direcciķ de la Marta Grané. Al vespre, va tenir lloc el sorteig dels famosos biblio-lots de Nadal que organitza la biblioteca Can Milans cada any. El lliurament dels premis va ser l´excusa per poder celebrar un pica-pica on tothom estava convidat.

BibliolotsEl 21 de desembre la festa va continuar amb el concert de Nadal a cārrec de Barcelona Gospel Messenger, una proposta que s´ha pogut dur a terme grācies a l´entitat Amics del Teatre. La Sala Cultural es va omplir de seguida i en finalitzar tots els assistents van trencar en Conte_nadaltioaplaudiments davant la qualitat de l´espectacle solidari amb la Maratķ de TV3. La trobada va finalitzar amb un brindis de Nadal obert a tothom.


Durant el cap de setmana, els protagonistes van ser els infants: el dissabte 21 de desembre, la Comissiķ de Festes Nadalenques es va encarregar de dinamitzar del Caga Tiķ, fent cantar a tots els infants, mares i pares que volien celebrar la festa. La Fundaciķ Palau, també ha participat a la Festa Major de Santa Llúcia amb una proposta per als infants, els Petits Contes de Nadal, i un espectacle de poesia amb Miquel Pujadķ i Maria Pau Huguet. Les festes van continuar encara el diumenge, 29 de desembre, on nois i noies van poder gaudir de les titelles de Martí Doy i Félix Cucurull, que van narrar la histōria de 7 ratolins.


L'Ajuntament de Caldes vol posar de relleu i agrair la implicaciķ de totes les entitats com la Comissiķ de Festes Nadalenques, Amics del Teatre,  la Biblioteca Can Milans, l´Escola Sagrada Família, la Creu Roja i la tasca de la Brigada Municipal, la Policia de Caldes i els treballadors i tčcnics de l'Ārea de Cultura que amb la seva empenta i esforįa han fet possible la Festa Major de Santa Llúcia.

Mira l'ālbum de fotos de la Festa de Santa Llúcia [+]

Informaciķ publicada el 8 de gener de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05