Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Aquest any el concert de Nadal ha estat a càrrec de Barcelona Gospel Messengers que va omplir la Sala Cultural amb un recital que va entusiasmar a tots els assistents

messenger

Després d´un primer cap de setmana ple d´activitats, la Festa Major de Santa Llúcia va continuar a Caldes d´Estrac amb una programació dirigida als infants i als amants de la música. Dimecres, 19 de desembre, tots els infants van poder gaudir del que ja és un clàssic a les festes nadalenques: els contes de Charles Dickens. L´autor londinenc va omplir l´hora del Conte que va tenir lloc a la Biblioteca Can Milans. El dijous, 20 de desembre, els més petits de la família van tornar a ser els protagonistes, gràcies al concert de Nadal que com cada any, organitza l´Escola Sagrada Família al poliesportiu municipal, sota la direcció de la Marta Grané. Al vespre, va tenir lloc el sorteig dels famosos biblio-lots de Nadal que organitza la biblioteca Can Milans cada any. El lliurament dels premis va ser l´excusa per poder celebrar un pica-pica on tothom estava convidat.

BibliolotsEl 21 de desembre la festa va continuar amb el concert de Nadal a càrrec de Barcelona Gospel Messenger, una proposta que s´ha pogut dur a terme gràcies a l´entitat Amics del Teatre. La Sala Cultural es va omplir de seguida i en finalitzar tots els assistents van trencar en Conte_nadaltioaplaudiments davant la qualitat de l´espectacle solidari amb la Marató de TV3. La trobada va finalitzar amb un brindis de Nadal obert a tothom.


Durant el cap de setmana, els protagonistes van ser els infants: el dissabte 21 de desembre, la Comissió de Festes Nadalenques es va encarregar de dinamitzar del Caga Tió, fent cantar a tots els infants, mares i pares que volien celebrar la festa. La Fundació Palau, també ha participat a la Festa Major de Santa Llúcia amb una proposta per als infants, els Petits Contes de Nadal, i un espectacle de poesia amb Miquel Pujadó i Maria Pau Huguet. Les festes van continuar encara el diumenge, 29 de desembre, on nois i noies van poder gaudir de les titelles de Martí Doy i Félix Cucurull, que van narrar la història de 7 ratolins.


L'Ajuntament de Caldes vol posar de relleu i agrair la implicació de totes les entitats com la Comissió de Festes Nadalenques, Amics del Teatre,  la Biblioteca Can Milans, l´Escola Sagrada Família, la Creu Roja i la tasca de la Brigada Municipal, la Policia de Caldes i els treballadors i tècnics de l'Àrea de Cultura que amb la seva empenta i esforça han fet possible la Festa Major de Santa Llúcia.

Mira l'àlbum de fotos de la Festa de Santa Llúcia [+]

Informació publicada el 8 de gener de 2019