Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes s´acomiada de la Festa Major de Santa Llúcia donant la benvinguda als Reis Mags d´Orient
La flamant carrossa de Els increībles va ser l´estrella de la nit
Carrossa Els Increībles - Foto: M.Teresa Mora
Carrossa Els Increībles - Foto: M.Teresa Mora

El 5 de gener a les 18h caldencs i caldenques van sortir al carrer per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d´Orient. Els més petits, amb els fanalets construīts al taller de la Biblioteca Can Milans, van il•luminar la desfilada.


Enguany, la gran novetat ha estat la carrossa de Els increībles, que ha desfilat pels carrers de Caldes per primer cop grācies a la Comissiķ de Festes Nadalenques i l’equip de voluntaris encarregats d’organitzar la benvinguda. A més d’aquesta carrossa, també van desfilar les carrosses de la Pepa Pi, de la Bella i la Bčstia, de Frozen i de la Patrulla Canina. Com ja és habitual, els tres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar van comparčixer cadascú amb la seva carrossa i acompanyats dels seus patges. El repartidor de carbķ va encarregar-se de tancar la comitiva.


Després de la cavalcada, que va finalitzar a la Plaįa de la Vila, l´alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va lliurar la clau māgica als reis perquč poguessin repartir els regals a tots els nens. Tot seguit els nens van poder lliurar personalment les seves cartes a Ses Majestats.
Cal destacar que aquest any Caldes d’Estrac s’ha unit amb čxit a la campanya Casa Nostra Casa Vostra #BaltasarDeVeritat.

Un cop més l’Ajuntament vol agrair la tasca de la Comissiķ de Festes i l’equip de voluntaris que han estat treballant des del mes d’octubre per oferir una rebuda plena de sorpreses Ses Majestats.

Mira l'ālbum de fotos de la Festa de Santa Llúcia [+]

Informaciķ publicada el 8 de gener de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05