Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La flamant carrossa de Els increïbles va ser l´estrella de la nit
Carrossa Els Increïbles - Foto: M.Teresa Mora
Carrossa Els Increïbles - Foto: M.Teresa Mora

El 5 de gener a les 18h caldencs i caldenques van sortir al carrer per rebre a Ses Majestats els Reis Mags d´Orient. Els més petits, amb els fanalets construïts al taller de la Biblioteca Can Milans, van il•luminar la desfilada.


Enguany, la gran novetat ha estat la carrossa de Els increïbles, que ha desfilat pels carrers de Caldes per primer cop gràcies a la Comissió de Festes Nadalenques i l’equip de voluntaris encarregats d’organitzar la benvinguda. A més d’aquesta carrossa, també van desfilar les carrosses de la Pepa Pi, de la Bella i la Bèstia, de Frozen i de la Patrulla Canina. Com ja és habitual, els tres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar van comparèixer cadascú amb la seva carrossa i acompanyats dels seus patges. El repartidor de carbó va encarregar-se de tancar la comitiva.


Després de la cavalcada, que va finalitzar a la Plaça de la Vila, l´alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va lliurar la clau màgica als reis perquè poguessin repartir els regals a tots els nens. Tot seguit els nens van poder lliurar personalment les seves cartes a Ses Majestats.
Cal destacar que aquest any Caldes d’Estrac s’ha unit amb èxit a la campanya Casa Nostra Casa Vostra #BaltasarDeVeritat.

Un cop més l’Ajuntament vol agrair la tasca de la Comissió de Festes i l’equip de voluntaris que han estat treballant des del mes d’octubre per oferir una rebuda plena de sorpreses Ses Majestats.

Mira l'àlbum de fotos de la Festa de Santa Llúcia [+]

Informació publicada el 8 de gener de 2019