Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 09
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de gener, febrer i març
L'Editorial

portada257_imatgeEn la primera edició del 2019 d’aquest butlletí, tot i ja ser al febrer, volem felicitar-vos a tots aquest any que hem encetat i que comptarà amb commemoracions i fites importants per Caldes i també per Catalunya.

Ja tenim les festes nadalenques gairebé oblidades però tenim molt present que de nou molts han estat privats de passar-les amb les seves famílies.

A primers de març celebrarem els 25 anys de  la Pesolada i el 30è aniversari de la nostra cursa popular, i per això són les protagonistes de les primeres pàgines on recordarem els seus orígens amb anècdotes dels primers protagonistes. Estem encantats amb el que els restauradors ens estan preparant pel tret de sortida de la pesolada, que també ho hem fet coincidir amb el dia de la cursa per fer-la entre tots ben grossa.

Una altra tema important que hem volgut destacar és l’aprovació provisional del pressupost d’enguany de l’Ajuntament. Com ja ve essent habitual, informem de les despeses i ingressos per capítols així com la distribució de la despesa per regidories en imports i percentatges. L’endeutament i l’estat econòmic de l’ajuntament darrerament ha seguit millorant considerablement i això permet afrontar amb garanties les noves inversions que tant necessitem i també us expliquem.

Més endavant també trobareu les cròniques de la Festa Major petita de Santa Llúcia i de la cavalcada dels Reis d’Orient, que vam gaudir molt i no podem obviar de fer el merescut agraïment a les entitats participants i en especial a la comissió de reis.

Us anunciem també el nou Espai Jove que estem preparant així com les activitats que estem programant-hi, i es donen detalls de les noves millores realitzades a l’Escola així com els projectes d’urbanisme que estem a punt d’iniciar com són les millores als passatges Mistral i Xaloc.

Només ens queda recordar-vos que no deixeu de consultar l’agenda a la web municipal o la secció d’aquest butlletí per saber de les cites de febrer i març, i de les que volem  destacar l’intens cap de setmana del 2 i 3 de març, amb el Carnestoltes, la cursa i el tret de sortida de la pesolada!

Donem-nos força entre tots per assolir els propòsits que ens haguem fet aquest inici d’any!

Descarrega't el butlletí municipal Portada:

Portada 257

Portada 257

Fitxer: Portada_257__xweb_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 4,45 MB


Fest-te subscriptor del butlletí municipal Portada [+]

Consulta totes les edicions del butlletí municipal Portada [+]

Informació publicada el 4 de febrer de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05