Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 05
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Inscripcions al Concurs de Disfresses i Comparses 2019

190205_cartell_carnestoltesJa tenim el Carnaval aquí i entre les diverses activitats programades no hi faltarā la Rua de Carnaval i el nostra particular Concurs de disfresses i Comparses 2019.  Aquesta  Rua es durā a terme el dissabte 2 de marį, a les 21h, i el punt d'inici serā l’Esplanada de Can Muntanyā. Per aconseguir que tinguem una rua amb cara i ulls, si voleu formar-hi part, només cal que empleneu aquest formulari per a participar-hi. Teniu temps d'apuntar-vos-hi fins l' 1 de marį.

Consultar les bases [+]

*
*
*
*
*
*
*

Carrossa o vehicle

*Portareu Carrossa o vehicle?
*En quines categories vols participar?

Funcionament de l'activitat:
  • La Rua transcorrerā per la Riera, carrer Santa Teresa, Camí Ral, Baixada de l’Estaciķ, carrer Callao i Riera  fins la plaįa de la Vila. En aquest punt s’iniciarā els balls de les comparses participants i lectura del Pregķ. I tot seguit es realitzarā l’entrega de premis. 
  • L’horari de la rua serā el següent (us demanem molta puntualitat):

            A les 21h arribada dels vehicles al lloc de sortida (Can Muntanyā)
            A les 21.30h inici de la Rua.
            A les 22.30h aproximadament fi de la Rua davant la Plaįa de la vila.

  • Les comparses han de preparar una coreografia, demanem que aquesta coreografia no superi els 3 minuts.
  • Les comparses no podran dur begudes alcohōliques.Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.

Informaciķ publicada el 5 de febrer de 2019

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05