Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTÍCIES
El tret de sortida es farà el 3 de març amb una ruta de la tapa del pèsol

190129_cartell25apesolada

Els restauradors de Caldes d’Estrac ja fa setmanes que preparen el que s’ha convertit en una cita imprescindible de la vila de Caldes: la pesolada. Aquesta edició serà especial ja que es commemora el 25è aniversari de la festa gastronòmica que des de que es va posar en marxa ha aconseguit sorprendre als participants i especialment als comensals amb iniciatives més que engrescadores. Segons el regidor de promoció econòmica Òscar Baró, “És tot un repte haver arribat al 25è aniversari d’aquesta iniciativa que identifica la nostra vila i la situa en un lloc privilegiat dins del turisme interessat en la gastronomia. Per això aquest any hem preparat en coordinació amb els restauradors una edició especial.”

Per començar, el diumenge 3 de març, es presentarà la ruta gastronòmica del pèsol. En què consistirà? En una deliciosa degustació de diferents tapes amb el pèsol de la floreta com a element estrella. Cadascú dels restaurants de Caldes que hi participin oferirà  una tapa diferent i exclusiva només aquell dia i de 12h a 15h. Com es pot participar? Només caldrà adquirir els tiquets per les tapes dels diferents restaurants. 

Quin preu tindrà? Cada tiquet costarà 5 euros i inclourà una tapa i una beguda. A més, a més, per celebrar el 25è aniversari de la pesolada, amb cada tíquet es regalarà una cassoleta commemorativa.

La ruta gastronòmica del pèsol serà doncs, el tret de sortida de la pesolada. Un tastet dels menús que es podran degustar durant els mesos de març i abril en els restaurants de Caldetes que s’han unit a aquesta iniciativa:  El Jardí del Vellard, El Taller, Solstici, Sotavent, Fonda Manau, La Tasqueta, Ostres quin raconet!, Voramar, Pizzeria Estrac, Can Suñe, Marola, Dynamic Hotel.Informació publicada el 5 de febrer de 2019