Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Premis de 150 euros a les millors disfresses, comparses i carrosses

190205_cartell_carnestoltesUn cop més obrim la convocatòria per al Concurs de disfresses de Caldes d’Estrac del 2019 que es celebrarà el proper 2 de març i s’iniciarà a partir de les 21h amb la Rua de Carnestoltes que sortirà des de l’Esplanada de Can Muntanyà.

Des de l'Àrea de Cultura i Joventut volem animar a tothom a participar i omplir els carrers de la vila de creativitat, humor i originalitat. És per això que les comparses i disfresses més destacades obtindran un premi que donarem a conèixer el mateix 2 de març, després de la lectura del pregó.

Aquest any hi haurà cinc categories. La millor comparsa rebrà un premi de 150 euros, la millor carrossa serà premiada amb 150 euros (implica portar vehicle camió/plataforma remolc o cotxe decorat) , la millor comparsa infantil guanyarà 150 euros, la millor disfressa individual obtindrà un sopar per a 2 persones, i la millor disfressa individual infantil (5 -18 anys) serà obsequiada amb un berenar per a 4 persones.

Les persones que vulguin participar al concurs i optar als premis de les categories han de formalitzar la seva inscripció mitjançant el correu electrònic a cultura@caldetes.cat o omplint aquest formulari

També podran fer arribar amb format pendrive o CD (indicant número de pista) la música per a la coreografia a les oficines de l’Ajuntament o de l’OAC
La data límit per formalitzar la inscripció en aquestes categories és el divendres 9 de febrer.

Inscriu-te en el Concurs de Coreografies i Disfresses i Comparses [+]

Consultar les bases [+]

Informació publicada el 7 de febrer de 2019