Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Llum verda a la colˇlocaciķ d´un ascensor a l´Escola Sagrada Família
Les obres es duran a terme durant l´estiu

161107_escola_exterior.jpg

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac i els Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya al Maresme han iniciat els trāmits que permetran la colˇlocaciķ d’un ascensor a l’Escola Sagrada Família de Caldes.  Si tot continua segons el previst, les obres es duran a terme durant les vacances d’estiu.

Visita Antoni Massegú- 2017
Visita Antoni Massegú- 2017
Segons l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, “l’ascensor és una peįa clau per garantir que tots els infants puguin accedir a tots els espais de l’escola sense limitacions. Una passa que ens apropa una mica més al projecte educatiu que volem per a Caldes”.  
Renovaciķ de la cuina - 2018
Renovaciķ de la cuina - 2018
La directora de l’Escola Sagrada Família, Natālia Millán, ha qualificat la construcciķ de l'ascensor de primera necessitat. “L'escola consta de tres plantes (baixa, primera i segona) i ens hagués fet falta l'ascensor, ja que hi ha hagut nens i nenes amb crosses en alguns moments. Des del curs 2017-18, tenim uns alumnes a infantil amb mobilitat reduīda, fet que feia essencial comptar amb un ascensor. Des del primer moment, vam comptar amb el compromís del departament, perō l'estiu passat no es va poder construir. Afortunadament, s'ha fet totes les gestions necessāries per arribar al punt on es trobem  a dia d'avui que permetrā construir l'ascensor a l'estiu dels 2019”.

Des dels serveis territorials també s’ha valorat l’ascensor com una manera de donar resposta a una necessitat social. “Una eina imprescindible per al benestar de les persones amb mobilitat reduīda”.

Instalˇlaciķ parquet - 2019
Instalˇlaciķ parquet - 2019
Cal recordar que la peticiķ ja s’havia reclamat el 2017 durant la visita a l’Escola del que llavors era director general dels Centres Públics de la Generalitat, Antoni Massegú.  Finalment, grācies a les converses entre la direcciķ de l’Escola, l’AMPA, Serveis Territorials i l’Ajuntament de Caldes i la perseveranįa de tots els implicats, les obres del projecte ja tenen data d’inici.

Aquestes obres se sumen a les millores que s’han fet a l’escola els darrers anys durant els que s’ha dut a terme la segona fase del projecte executiu, entre d’altres actuacions com la instalˇlaciķ d’una cuina nova.

Informaciķ publicada el 14 de febrer de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05