Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La rua de Carnestoltes, el concurs de coreografies i disfresses, i el pregķ a cārrec del Gran Poca-Solta, actes centrals del Carnaval 2019
Un cop més, l´Espai Jove es va encarregar de la organitzaciķ de l'esdeveniment.

190306_carnestoltes_arcoiris

Després d’anunciar un Carnestoltes on l’única premissa era que durant la vetllada tothom fos qui realment volgués ser, amb un missatge de denúncia vers al bullyng, l’Espai Jove va obrir les festes de Carnaval amb el taller de construcciķ del Rei Carnestoltes. Enguany els joves han fet una Reina del Carnestoltes, símbol de sātira a les clāssiques icones provinents del High School i de rebuig al bullyng.

190306_carnestoltes_marciansI mentre es feien els preparatius per a la rua, també va ser l'Espai Jove el que va centrar les principals activitats del Dijous Gras amb el taller de truites per als alumnes de 6č de l'Escola Sagrada Família que va tenir lloc a les 10h del matí. Per la tarda es va celebrar el que ja és un clāssic: el concurs de truites No saps quč fer amb els ous?  en col•laboraciķ amb els comerįos de Caldes.

190306_carnestoltes_jockerEl dissabte 3 de marį a la nit es van centrar els principals actes de la festa amb la Rua de Carnestoltes que va comenįar amb la trobada de les carrosses a l'esplanada de Can Muntanyā. Comparses, joves, grans i infants, es van reunir a les 21h, i van iniciar el recorregut pels carrers de Caldes fins acabar a la plaįa de la Vila.

190306_carnestoltes_pochitosTot seguit es va iniciar el concurs de Coreografies i Disfresses on van participar: “High School Caldes”, “Herois i cōmics de Caldes”, “Marcians”, “Arcoiris”, “Els dālmates de Caldetes”,”Music Legends”, i “The pochitos band”.

190306_carnestoltes_legendA continuaciķ, el Gran Poca-Solta va llegir un pregķ ple de referčncies a l’actualitat política de Catalunya i caldenca, que va donar pas al lliurament de premis a cārrec de l’Espai Jove. “Music Legends” va endur-se el premi a la millor carrossa al que corresponien 150 euros, “Arcoiris” van guanyar el premi a la millor comparsa, de 150 euros; "Marcians" van fer-se amb el premi a la millor comparsa infantil de 150 euros,  ĢEl Jocker dels Herois i Cōmics de Caldesģ va guanyar un berenar per a 4 persones pel premi a la millor disfressa infantil, ĢThe pochitos Band ģ va aconseguir el premi a la millor disfressa d'adult obtenint un sopar per a dues persones al Tęte-ā-Tęte, i “High School Caldes” va obtenir un reconeixement com a millor coreografia .

La vetllada va finalitzar amb el ball de Carnestoltes a la Sala Cultural amb el grup Bocamolls i DJ Isma.

Des de l'Ajuntament de Caldes volem destacar i agrair la participaciķ de la Brigada Municipal, Creu Roja, la Policia Municipal, l'Espai Jove i la implicaciķ de totes les comparses sense la seva col•laboraciķ dels quals no hagués estat possible la festa del d’aquest Carnestoltes.

Mira l'ālbum de fotografies [+]

Informaciķ publicada el 6 de marį de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05