Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Dilluns 25 de marį: ple ordinari de l'Ajuntament
Tindrā lloc a la Sala Cultural a les 20h

170102_faįana_ajuntamentL´Ajuntament de Caldes d´Estrac convoca pel proper 25 de marį un ple ordinari que tindrā lloc a la Sala Cultural a les 20h. Segons l’ordre del dia de la convocatōria, primer es portarā a aprovaciķ les actes de sessions anteriors.

Dins de l’ārea d’Alcaldia, es donarā compte l’aprovaciķ de la liquidaciķ del pressupost municipal de l’exercici 2018.

En les propostes d’acord, en l’ārea d’Hisenda, Comerį, Promociķ Econōmica i Turisme es procedirā al reconeixement extrajudicial de crčdit i l’aprovaciķ de crčdit nē 002/2019.

Dins l’ārea d’Acciķ Social, es farā la ratificaciķ de l’aprovaciķ inicial del Reglament de la normativa de l’espai de Reforį Escolar. 

Pel que fa a l’ārea d’Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, es portarā a aprovaciķ l’inici d’expedient de contractaciķ i el plec de clāusules administratives particulars per a la licitaciķ del mōdul número 9 del Parc Joan Maragall; així com també es durā a aprovaciķ  l’inici d’expedient de contractaciķ i plec de clāusules administratives particulars per a la licitaciķ de les parades número P-3 i P-6 amb els seus respectius magatzems M-3 i M-6 del Mercat Municipal d’Abastaments de Caldes d’Estrac.

D’altra banda es durā a aprovaciķ la modificaciķ dels Estatuts del Consorci per al tractament de residus sōlids urbans del Maresme. 

En l’ārea de Serveis Urbans, Via Pública, Govern Local i Salut es portarā a aprovaciķ el Reglament del Cementiri Municipal, i també es debatrā l’aprovaciķ inicial del Pla de Protecciķ Civil Municipal de Caldes d’Estrac – DUPROCIM.


Consultar el decret de convocatōria [+]

Informaciķ publicada el 22 de marį de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05