Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El jurat del concurs del nou logotip de l´Espai Jove declara el premi desert
Davant aquesta decisiķ, s´ha encarregat al creador de l´antic logotip una actualitzaciķ del mateix que aviat es donarā a cončixer.

190211_cartell_noulogoEl jurat del concurs del Nou Logo de l’Espai Jove de Caldes d’Estrac, reunit el passat dimecres dia 20 de marį de 2019, va decidir per unanimitat declarar desert el premi.

Després de valorar les 5 propostes presentades pels joves, i tenint en compte quč ha de representar un logotip, l’ús que se’n farā, la poblaciķ a qui va destinat i altres valoracions més tčcniques (tipografies, disseny, colors...) es va concloure que cap de les propostes presentades reunia les condicions suficients per complir amb aquestes premisses. Per aquest motiu, no es procedirā a la següent fase, que consistia en una exposiciķ pública dels dissenys per procedir a una votaciķ popular.

La proposta del jurat, arribats a aquest punt, va ser la d’encarregar una actualitzaciķ del logotip existent, per tal de “modernitzar-lo”, al jove que el va crear ara fa 10 anys i que va resultar guanyador del concurs que es va fer aleshores (i que actualment estā estudiant disseny).

L’Ārea de Joventut de l’Ajuntament va valorar positivament aquesta proposta i es disposarā a fer l’encārrec. D’aquesta manera també s’aconseguirā assolir una de les opcions presents al concurs, que era actualitzar el logotip actual per tal de no perdre l’essčncia bāsica de la imatge que ha acompanyat l’Espai Jove durant els últims anys.

Informaciķ publicada el 25 de marį de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05