Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Ajuntament ajorna la publicaciķ del número 258 del butlletí municipal Portada fins després de la celebraciķ de les eleccions municipals.
Es tracta d´una mesura excepcional degut a la proximitat de les Eleccions Generals.

informacio.jpgL’ediciķ del butlletí municipal Portada corresponent al mes d’abril i maig s’ajornarā de manera excepcional fins a la celebraciķ de les eleccions municipals, moment en que es reprendrā la publicaciķ i es farā una ediciķ especial on es recullin les notícies d’actualitat i les dels mesos en que no s’ha pogut publicar la revista.

L’equip de Govern ha pres aquesta mesura excepcional per evitar possibles demandes degut a la proximitat de les Eleccions Generals, tot i haver constatat que hi ha una jurisprudčncia contradictōria, i tot i que suposa un perjudici en el dret a la informaciķ dels ciutadans ja que en els continguts i notícies que es volien presentar no hi havia afany electoral ni cap mena de protagonisme polític.

Així mateix, l’equip de Govern també vol manifestar el seu suport als ajuntaments que sí han publicat o publicaran notícies de caire municipal sense valoracions polítiques durant aquest període.

Informaciķ publicada el 26 de marį de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05