Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els treballs es podran presentar fins al 26 d'abril a l'OAC

2019_Cartell_XXXVI_Mostra_literA_ria_del_Maresme___fase_local_CdE.jpg

Un any mÚs, des de l’Órea de Cultura presentem una nova ediciˇ de la fase local de la Mostra LiterÓria del Maresme i convidem a tothom a participar. Les categories d’enguany sˇn poesia i prosa.

Com sempre, la temÓtica Ús lliure, els treballs han de ser individuals, escrits en catalÓ i inŔdits. S’ha de tenir en compte que la data mÓxima de presentaciˇ dels treballs Ús el 26 d'abril a l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ de l'Ajuntament de Caldes.

El concurs preveu diferents categories segons l'edat dels participants:

GRUP A1: de 6 i7anys

GRUP A2: 8 anys

GRUP B: de 9 a 11 anys

GRUP C: de 12 a 14

GRUP D: de 15 a 18

GRUP E: de 19 a 25 anys

GRUP F: de 26 anys en endavant

Desvetllarem quins han estat els guanyadors en un acte que tindrÓ lloc el dissabte 8 de juny a partir de les 18h a la Sala Cultural. Per segon any consecutiu, emmarquem la Mostra LiterÓria dins el Cap de Setmana Literari. Divendres 7 de juny, la Sala Cultural acollirÓ la presentaciˇ de la guia Dones pioneres del Maresme, a cÓrrec de la biblioteca Can Milans, i el diumenge 9 de juny a les 18h, a la Sala Cultural tindrÓ lloc la representaciˇ:Balla'm un llibre, un espectacle literari per a tota la famÝlia que barreja dansa i m˙sica, i on tothom estÓ convidat a participar.

 Consultar les bases [+]

Informa't sobre Balla'm un llibre [+]

Informaciˇ publicada el 26 de marš de 2019