Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya fa un reconeixement al cap de Policia Local de Caldes, Joan Sánchez
Li atorguen la medalla als 30 anys de servei com a cap de Policia Local i la medalla al mèrit professional de 2na categoria amb distintiu verd

190412_congres_policia

El cap de la Policia Local de Caldes, Joan Sánchez, ha rebut la medalla als 30 anys de servei com a Policia Local i la medalla al mèrit professional de 2na categoria amb distintiu verd que atorga l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC).
L’acte va tenir lloc el passat 10 d’abril, durant el congrés que cada any celebra l’associació i que en aquesta ocasió va tenir lloc al Vendrell i que ha comptat amb més de 200 participants.

190412_congres_policiaJoan Sánchez, és llicenciat en Criminologia per la Universitat de Barcelona i té un posgrau Universitari en Direcció i Gestió de la Seguretat Pública per la UOC i l’Escola de Policia de Catalunya del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres titulacions.  

Va ingressar a la Policia Local de Caldes al 1981, i al 1983, va ser anomenat cap de la Policia Local. Actualment és un dels caps de Policia Local de Catalunya amb més antiguitat, amb 38 anys de servei i 36 anys d’experiència com cap de Policia Local.   Segons Sánchez, quan va organitzar el servei de policia del municipi va tenir com a base el model de policia de proximitat que en el municipi de Caldes es caracteritza per una policia assistencial integral. El reconeixement atorgat per l’ACCPOLC confirma  una trajectòria de mérits com el fet d’haver participat en 120 detencions entre els anys 80 i 90, haver presentat un estudi de viabilitat de Mancomunitat i/o Associació de Policia entre els Ajuntaments del Maresme Centre o haver col•laborat en el reconeixement i aprovació de la nova titulació de la Llicenciatura de Criminologia, com a President de l’Associació Catalana de Criminòlegs.

Informació publicada el 12 d'abril de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05