anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
14 entitats i associacions s´uneixen a la tercera ediciķ de la Fira d´Entitats
L´esplanada de Can Muntanyā va acollir els actes principals de la fira que es va celebrar el cap de setmana del 27 i 28 d´abril
Fotografia: Jordi Parra
 Fotografia: Jordi Parra

La celebraciķ de la 3ra ediciķ de la Fira d’Entitats va engegar el dissabte 27 d’abril posant en escena a la Colla Infantil de Diables d’Estrac que a les 20h van omplir l’Esplanada de Can Muntanyā per fer el seu lluīment de foc acompanyada pel grup de percussiķ. L’espectacle va captivar a tots els presents. Segons els més veterans de la Colla de Diables, l’actuaciķ va deixar palesa la professionalitat i la ilˇlusiķ dels nous integrants. En finalitzar, el grup de percussiķ va animar a tots els espectadors a unir-se a la Nit de Tapes fent un petit recorregut fins al Mercat Municipal.

190427_diablesdracDiumenge 28 d’abril, a partir de les 10h, l’esplanada de Can Muntanyā va acollir les parades de les entitats: Agrupaciķ de Pensionistes de la Tercera Edat-Casal d’Avis, Aikido Estrac, Amics dels Bonsais, ANC-Territorial de Caldes d’Estrac, Associaciķ DonaStrak, Associaciķ IMAGO, Biblioteca Can Milans, Caldes pels Animals, Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, Colla de Diables d’Estrac, Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac i Fundaciķ Palau.

190427_diables190427_patinatgeA les 11h del matí va tenir lloc l’exhibiciķ del grup de show de les petites del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, i a les 12h es va presentar el llibre editat per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Fundaciķ Palau: Caldes d’Estrac, perla de poetes. A continuaciķ, també es va presentar la ruta literāria de Caldes d’Estrac on els participants van tenir l’ocasiķ de sentir poemes de Jacint Verdaguer, Apelˇles Mestre, Joan Maragall i Josep Palau i Fabre recitats per la rapsode Anna Maluquer, una de les principals responsables de l’ediciķ del llibre .

A les 12:30h es va celebrar l’hora del conte amb July Papallona, a cārrec de Laura Asensio. Cal destacar també la presčncia de Raquel Freixas, guanyadora del Primer Premi en la categoria Poesia Grup A a la XXXV Mostra Literāria del Maresme que va estar signant llibres a la paradeta de la Biblioteca Can Milans.

La jornada va finalitzar amb una fideuada popular que es va celebrar a les 14:30h a l’esplanada de Can Muntanyā a cārrec de la Paella Viatgera i coordinada per Amics del Teatre que va contar amb 125 participants.

Mira l'ālbum de fotografies [+]

Informaciķ publicada el 2 de maig de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05