Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
14 entitats i associacions s´uneixen a la tercera ediciķ de la Fira d´Entitats
L´esplanada de Can Muntanyā va acollir els actes principals de la fira que es va celebrar el cap de setmana del 27 i 28 d´abril
Fotografia: Jordi Parra
 Fotografia: Jordi Parra

La celebraciķ de la 3ra ediciķ de la Fira d’Entitats va engegar el dissabte 27 d’abril posant en escena a la Colla Infantil de Diables d’Estrac que a les 20h van omplir l’Esplanada de Can Muntanyā per fer el seu lluīment de foc acompanyada pel grup de percussiķ. L’espectacle va captivar a tots els presents. Segons els més veterans de la Colla de Diables, l’actuaciķ va deixar palesa la professionalitat i la ilˇlusiķ dels nous integrants. En finalitzar, el grup de percussiķ va animar a tots els espectadors a unir-se a la Nit de Tapes fent un petit recorregut fins al Mercat Municipal.

190427_diablesdracDiumenge 28 d’abril, a partir de les 10h, l’esplanada de Can Muntanyā va acollir les parades de les entitats: Agrupaciķ de Pensionistes de la Tercera Edat-Casal d’Avis, Aikido Estrac, Amics dels Bonsais, ANC-Territorial de Caldes d’Estrac, Associaciķ DonaStrak, Associaciķ IMAGO, Biblioteca Can Milans, Caldes pels Animals, Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, Colla de Diables d’Estrac, Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac i Fundaciķ Palau.

190427_diables190427_patinatgeA les 11h del matí va tenir lloc l’exhibiciķ del grup de show de les petites del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, i a les 12h es va presentar el llibre editat per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i la Fundaciķ Palau: Caldes d’Estrac, perla de poetes. A continuaciķ, també es va presentar la ruta literāria de Caldes d’Estrac on els participants van tenir l’ocasiķ de sentir poemes de Jacint Verdaguer, Apelˇles Mestre, Joan Maragall i Josep Palau i Fabre recitats per la rapsode Anna Maluquer, una de les principals responsables de l’ediciķ del llibre .

A les 12:30h es va celebrar l’hora del conte amb July Papallona, a cārrec de Laura Asensio. Cal destacar també la presčncia de Raquel Freixas, guanyadora del Primer Premi en la categoria Poesia Grup A a la XXXV Mostra Literāria del Maresme que va estar signant llibres a la paradeta de la Biblioteca Can Milans.

La jornada va finalitzar amb una fideuada popular que es va celebrar a les 14:30h a l’esplanada de Can Muntanyā a cārrec de la Paella Viatgera i coordinada per Amics del Teatre que va contar amb 125 participants.

Mira l'ālbum de fotografies [+]

Informaciķ publicada el 2 de maig de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05