Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Divendres 3 de maig va tenir lloc la presentació del festival Poesia i + que enguany arriba a la 14a edició

poesia i mes

El passat divendres 3 de maig, la Fundació Palau a Caldes d'Estrac va presentar els primers noms i un tast de la imatge de la 14a edició del Festival Poesia i + que es celebrarà del 4 al 14 de juliol a Caldetes i a altres municipis maresmencs (Canet de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar i Dosrius).

Els primers artistes confirmats són Clara Peya, Pau Riba i Orquestra Fireluche; Albert Pla, Pascal Comelade i Enric Casasses; Manuel Rivas, Mireia Calafell i Björt Rünars, Blancallum Vidal i Sara Fontán, Javier Gallego "Crudo" i Seward, Tarta Relena, Maria Cabrera i Irene Fontdevila (Vladivostok), Aurélia Lassaque, Rosa Pou i Xavi Lloses. Segons els organitzadors "el Poesia i + 2019 compta amb poetes, artistes i músics de diverses generacions, estils i procedències que es reuniran en els diversos escenaris del festival per reivindicar més que mai la força i la vigència de la paraula en espais i entorns privilegiats del Maresme, pròxims i d'aforament reduït".La programació completa es presentarà el pròxim mes de juny.

Una imatge que ret homenatge a la intimitat del compromís amb la poesia

poesia i mes cartellPel que fa a la imatge del festival,  segons els organitzadors, enguany es centra en la "intimitat i al compromís que cadascú té amb si mateix/a cap a la poesia". És per això que aquest any els protagonistes seran els tatuatges. La campanya ideada per Soon inTokyo consistirà en una sèrie de fotografies i vídeos curts d'un grup de persones que han accedit a tatuar-se al seu cos el crit del lema que ens ha acompanyat des de 2014 "+ poesia si us plau".

Informació publicada el 7 de maig de 2019