Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Els cinc candidats a alcaldia de Caldes exposen els seus projectes al debat electoral del 22 de maig
Pep Andreu, periodista i cap de continguts a Mataró Audiovisuals va ser el moderador

190522_debat_candidats

El dimecres 22 de maig a les 19:30h, a la Sala Cultural, es va iniciar el debat electoral dels cinc candidats a l’alcaldia de Caldes: Rosa Pou, actual alcaldessa i candidata d’ERC; Joan Baró, l’actual 1r tinent d’Alcalde i candidat del PSC, Joaquim Arnó, de l’actual grup a l’oposició PDeCAT, Albert Batlle, candidat per Gent d’Estrac, i Óscar García, candidat de Ciutadans.

190522_debat_salaPep Andreu, periodista, va ser l’encarregat de moderar el debat en el que es van establir vuit blocs, cinc d’ells amb possibilitat de rèplica per part dels candidats. La primera de les preguntes a tots els candidats va ser la de fer una valoració sobre l’actual mandat. A partir d’aquí es van anar posant sobre la taula els diferents temes cabdals per al poble de Caldes 190522_debat_publicdonant cabuda a rèplica per part dels candidats: Gestió Econòmica, Atenció a les Persones, Gestió Municipal, proposta de model de poble, i proposta de model de país. Per finalitzar tots els candidats van fer una reflexió sobre quina política de pactes seguirien després de les eleccions, i finalment cadascú va demanar el vot als ciutadans presents.

Pep Andreu va destacar la participació de tots els candidats on va prevaler el respecte, i el fet d’una quantiosa assistència de públic que va seguir el debat des del principi fins al final, seguint amb detall totes les intervencions dels candidats durant els 90 minuts que va durar el debat. Cal destacar que va ser el primer debat celebrat en directe a Caldes d’Estrac on van comparèixer tots els candidats a alcaldia. La proposta va sorgir de  l'Agrupació de Pensionistes i Tercera Edat i va ser molt ben rebuda per l'Ajuntament i tots els candidats.

Informació publicada el 24 de maig de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05