TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
14°
màx
21°
Intervals de nuvolositat
mín
14°
màx
21°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
10°
màx
19°
Dijous 28Divendres 29Dissabte 30


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Bio-fira Aqua Calida, descobreix les qualitats de les nostres aigües termals i cuida´t amb activitats saludables
Al programa trobaràs sessions gratuïtes de ioga, zumba i tastets de massatges

balneari

El proper cap de setmana 1 i 2 de juny celebrem la tercera edició de la bio-fira Aqua Calida on volem donar a conèixer un nou estil de vida basat en el benestar posant en valor alguns dels trets que defineixen la nostra vila com  és el termalisme.

balneariCaldes d’Estrac sempre ha estat una vila termal, i ara volem que tu també la puguis gaudir. Per això durant tot el cap de setmana el nostre balneari farà portes obertes i podreu conèixer el singular brollador d’aigua mineromedicinal. A més a més també comptarem amb la presència de  Viles Termals de Catalunya, que tindrà el seu propi estand on podràs trobar tota la informació sobre les seves activitats.

D’altra banda, dins la programació de la bio-fira Aqua Calida, trobaràs un ampli ventall d’activitats per cuidar el cos i la ment. Dissabte, 1 de juny, de 16:30h a 20:30h als Jardins de la Bassa, hem situat l’Espai Fisio, on diversos fisioterapeutes oferiran tastets de massatges a l’ombra dels arbres dels jardins.

ioga

Entre les 17 i les 18h, celebrarem tres activitats en paral·lel:  a la Sala Cultural, tindreu l’ocasió de gaudir d’un tast de ioga nidra a càrrec de Rels Ioga. Davant del safareig, a l’Espai Activitats, podreu participar a una masterclass de zumba, a càrrec de SIGE Sport Caldes. Per últim, si us ve més de gust, l’Hotel Dynamic ens obsequiarà amb una sessió de body balance que tindrà lloc a la seva terrassa.

Diumenge 2 de juny començarem la jornada amb molta energia gràcies a una sessió de ioga que es celebrarà a la terrassa de l’Hotel Dynamic que tindrà lloc de 10h a 11h.

classeDe 10:30h a 14h,  tornarem a obrir l’Espai Fisio (Jardins de la Bassa) perquè tothom pugui fer el tastet de massatges.

Finalment, a les 11h tindreu l’ocasió de gaudir d’un tast de ioga fusión (Hatha i Kundalini) a càrrec de Rels Ioga.

En definitiva, una experiència completa per entrar dins d’aquest món on la teva salut i el teu benestar són el principal objectiu!

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

 

Informació publicada el 28 de maig de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere