anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Dissabte 15 de juny: ple extraordinari de constituciķ de l´Ajuntament
Es celebrarā a les 12 del migdia, a la Sala Cultural

Dissabte, 15 de juny, a partir de les 12h, es constituirā el nou plenari de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac per la legislatura del  2019-2023, a partir de les  passades eleccions municipals del 26 de maig.

Els regidors: Rosa Pou (ERC), Ōscar Barķ (ERC), David Salvā (ERC),  Laura Aloy (ERC), Alfred (Freddy) Freixas (ERC), Joan Barķ (PSC), Alexandra Manni (PSC), Miquel González (PSC), Joaquim Arnķ (Junts), Elisabeth Segura (Junts), i Albert Batlle (GdE) estan convocats pel ministeri de la llei i l'acte comenįarā amb la constituciķ de la Mesa d'edat, que estarā presidida pel regidor electe de major edat, en aquest cas Albert Batlle (GdE), que tindrā com a vocal la regidora electe de menor edat, Alexandra Manni (PSC). Tot seguit, els 11 regidors hauran de prometre o jurar el cārrec, i es constituirā el nou plenari.

A continuaciķ, la secretāria accidental de l'Ajuntament cridarā als regidors del ple perquč mitjanįant votaciķ nominal escollin l'alcalde o l'alcaldessa. Segons l’actual legislaciķ els que poden optar a aquest cārrec son els caps de llista.

En funciķ del resultat, el president de la mesa d’edat proclamarā alcalde o alcaldessa electe el candidat que hagi obtingut la majoria absoluta dels vots. Si cap dels candidats obté aquesta majoria, la llei estableix que sigui nomenat el cap de la llista més votat a les eleccions locals.
Després d'acceptar el cārrec i fer-ne el jurament o la promesa, el nou alcalde assumirā la presidčncia de la sessiķ i donarā la paraula als portaveus dels diferents grups municipals i es donarā per finalitzada la sessiķ.

Consultar la convocatōria [+]

Informaciķ publicada el 13 de juny de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05