Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Diumenge 9 de juny a partir de les 12h pares, mares i alumnes van recórrer els carrers de Caldes, en una passejada solidària que va finalitzar amb un dinar popular
Fotografies cedides per l'AMPA de l'Escola Sagrada Família
 Fotografies cedides per l'AMPA de l'Escola Sagrada Família

mouLa quarta edició de ‘L’escola mou Caldes”, una iniciativa promoguda per l'AMPA de l'Escola Sagrada Família en col·laboració amb l’Escola Sagrada Família i l’Ajuntament de Caldes, va gaudir d'una important participació. El diumenge 9 de juny al migdia, pares, mares i alumnes es van unir per iniciar una passejada popular caminant, en bici, o en patinet que es va iniciar a la plaça de les Barques.

mouGràcies al bon temps, la passejada va transcórrer amb normalitat i va finalitzar cap a les 13h. A continuació tots plegats van celebrar un dinar popular i els alumnes van realitzar diferents accions solidàries com punts de venta de postres i un sorteig en benefici de l\'AECC - Catalunya Contra el Càncer. També van destacar les diferents actuacions organitzades pels alumnes que van guanyar-se nombrosos aplaudiments.
Com a novetat, cal destacar que en aquesta edició es va fer el “Pedal-jam”, una jam session oberta a tothom on pares, mares i alumnes van poder compartir escenari en un ambient distès i desenfadat.


Des de l’AMPA s’ha valorat positivament la jornada, especialment la implicació de tots els participants, la bona convivència, i les accions solidàries que han permès estrènyer llaços entre les diferents famílies i alumnes.

Informació publicada el 13 de juny de 2019