Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 09
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Fundació Palau acull la 4ta edició de “Petits Grans Artistes”
Un cop més, els alumnes de 5è s´han encarregat de dur a terme el projecte
Fotografies: Escola Sagrada Família
 Fotografies: Escola Sagrada Família

Petits_grans_artistes_visitapetits_preparacioLes obres dels alumnes de l’Escola Sagrada Família omplen ja les parets d’una de les sales d’exposicions de la Fundació Palau. Són 198 treballs de cadascun dels nens i nenes del centre escollits per ells mateixos.

petits_expoLa inauguració va tenir lloc el passat divendres 14 de juny a la Fundació Palau i va comptar la  presència de la directora de la Fundació, Maria Choya, i de l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou. També va assistir la directora adjunta  de Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, Lourdes Gil, en representació del Conseller d’Educació, Josep Bargalló; i l’inspector d’Educació, Amadeu Reverter. Com ja és habitual, després dels parlaments, els alumnes de 5è curs es van encarregar de fer la visita guiada.

Des de l'Escola Sagrada Família és valora molt positivament tot el projecte. En paraules de la directora, Natàlia Millan, "estem molt contentes de poder fer aquesta mostra any rere any amb l'estreta col·laboració de la Fundació Palau. És un projecte molt important per a nosaltres.”  I és que es tracta de la quarta edició de “Petits Grans Artistes”, una exposició fruit d’un projecte educatiu que l’Escola Sagrada Família duu a terme en col·laboració amb la Fundació Palau on l’objectiu no és només que tots els nens i nenes, des de P3 a 6è exposin un dels seus treballs, sinó també que els alumnes, concretament els de 5è curs aprenguin com es fa una exposició. Per aconseguir-ho la Fundació Palau, realitza cinc sessions formatives centrades en el disseny, el comissariat, l’organització i les visites guiades, el màrqueting, i el transport i muntatge de les obres. Per la seva banda, Maria Choya, ha destacat que en aquesta edició els nens a més a més, han tingut l'ocasió de conèixer a l'artista, Antoni Taulé, en una sessió on l'artista primer ha valorat les obres dels alumnes, i després els ha presentat el seu Taulétreball i, nois i noies han pogut fer-li preguntes sobre la seva creació. "Penso que ha estat un visitant únic, que ha fet comentaris força interessants i els infants han tingut ocasió de rebre un retorn molt concret de la seva feina feta". 

L'exposició "Petits Grans Artistes" es podrà veure fins al 24 de juny a la Fundació Palau. Un cop finalitzada, els alumnes de 5è curs faran la darrera sessió de treball del projecte que consisteix en el desmuntatge de les peces. 

Informació publicada el 20 de juny de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05