Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La platja dels Tres Micos aconsegueix la bandera blava per 12č any consecutiu
L´acte de lliurament es va celebrar el 7 de juny al Far de Calella

bandera blava 2019

bandera blava 2019

Aquest any Catalunya ha obtingut banderes blaves a un total de 23 ports esportius i  97 platges, 10 d’elles situades al Maresme, a les poblacions de Malgrat de Mar, Pineda del Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, el Masnou i Caldes d’Estrac. D’aquesta manera Caldes d’Estrac torna a estar present en el mapa de destinacions turístiques de qualitat, grācies a la constāncia en el manteniment que es duu a terme durant tot l’any.

L’acte de lliurament va tenir lloc al Far de Calella el passat 7 de juny a les 11h del matí, i va contar amb la presčncia del   Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damiā Calvet, el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gķmez, el President de l’Associaciķ Catalana de Ports Esportius i Turístics, Albert Bertran, i el President de l’ADEAC, José Ramķn Sánchez, entre d’altres. Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, va ser el regidor de Salut i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Barķ, qui va assistir a recollir el guardķ.

Joan Barķ, ha valorat positivament el lliurament de la bandera blava per la bona repercussiķ que suposa en la promociķ de la vila. Joan Barķ, també ha volgut explicar el fet de que aquest 2019 no es presentés candidatura per a la platja del Kalima. Segons el regidor, “L’organitzaciķ demanava doblar el servei de vigilāncia amb una altre caseta amb el seu propi equip de personal qualificat. Tot aixō suposava una inversiķ massa elevada sense que hi hagi una necessitat real, ja que el servei de vigilāncia actual dona perfecta cobertura a la zona de platja.” Des de la regidoria de Turisme, Ōscar Barķ, també ha valorat el reconeixement com un encert pel municipi, i com un impuls de cara a atreure al turisme de qualitat.

Cal recordar que la bandera blava és un premi que s'atorga anualment des del 1987 per la Fundaciķ Europea d'Educaciķ Ambiental i l’ADEAC(Associaciķ d’Educaciķ Ambiental i del Consumidor) a platges i ports esportius a nivell nacional que reuneixen una sčrie de condicions ambientals i d'instalˇlacions dividides en quatre āmbits clau: la qualitat de les aigües de bany, la informaciķ i l'educaciķ ambiental, la gestiķ ambiental i la seguretat, serveis i instalˇlacions a la platja.
 

Informaciķ publicada el 26 de juny de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05