Pancarta 08
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La darrera ediciķ de Tapes i Música al Mercat Municipal omple la Riera amb delícies gastronōmiques
El mercat municipal amb el suport de l'ārea de promociķ econōmica estā treballant ja en la planificaciķ de les properes edicions

190702_tapes

190702_tapesLa darrera ediciķ de la Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat a ser un čxit de participaciķ entre els veīns i veīnes de Caldes i de municipis propers.

190702_tapesUn cop més els grans protagonistes de la vetllada van ser la música i la gastronomia. A les 20h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro. El DJ. Fidel va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada amb una sessiķ en directe al Carrerķ.

En aquesta ocasiķ els participants han estat:  Carnisseria Anna Solā, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercč, Can Zibra i Soletico.

La Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal és una aposta de l'Ārea de Promociķ Econōmica en col•laboraciķ amb el Mercat Municipal que es va iniciar al 2017 amb l'objectiu d’impulsart el comerį i els productes dels restauradors de Caldes, i crear noves sinčrgies entre tots els participants. 

Una vegada més, la iniciativa ha complert amb l'objectiu principal de promocionar el comerį local i de kilōmetre zero entre els veīns de Caldes i la comarca i també de donar a cončixer el producte fresc del mercat a aquells que, por motius laborals, no poden fer-hi la compra a diāri. 

Informaciķ publicada el 2 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05