anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
2n any del servei de banys adaptats i zona d'ombra amb els voluntaris de Creu Roja per a persones amb mobilitat reduīda i gent gran
El servei s'efectuarā per ordre de demanda a partir del dilluns 8 de juliol

banysDilluns dia 8 de Juliol a les 10 del matí comenįa el servei gratuīt de banys adaptats i zona d’ombra per a persones grans i persones amb mobilitat reduīda a la platja de les Barques de Caldes amb els voluntaris de Creu Roja.

banysAquest serā el segon any del servei que tant d’čxit va tenir l’any passat. Durant la temporada de bany del 2018 la Creu Roja va efectuar 70 banys adaptats a la platja de les Barques, obtenint a més, valoracions molt positives de tots els usuaris, com la Maite que va dir que “De l’1 al 10, si li hagués de donar una nota al servei, li donaria un 12”.

Ha estat degut a les reunions de coordinaciķ entre l’ārea de Serveis Socials i la Creu Roja de Caldes que es va detectar la necessitat de la gent gran i de persones amb mobilitat reduīda d’aconseguir tenir accés a la platja .

banyscreu rojaCal destacar, que a banda del bany en sí, les persones que necessitin el servei de desplaįament a la platja per impossibilitat de mobilitat poden demanar-ho quan reservin el servei. Els desplaįaments es faran amb el cotxe de la Creu Roja.

El servei de banys adaptats  estā adreįat a persones empadronades a Caldes d’Estrac que tinguin problemes de mobilitat per a efectuar els banys a la platja, i es faran els dilluns, dimecres i divendres de 10:00 a 13:00. Cal trucar al telčfon 647 40 19 78 per sol.licitar el servei. El servei s’efectuarā per ordre de demanda.

Informaciķ publicada el 5 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05