Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 03
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Inici de les obres a l'Escola Sagrada Família per a la colˇlocaciķ de l´ascensor
Estā previst que les obres finalitzin abans del comenįament de curs.

190712_ascensorescolaAvui, divendres 12 de juliol de 2019, el regidor d'Educaciķ, Freddy Freixas, i l'equip tčcnic de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, Agustí Grivé i Bernat Aranyķ, s'han desplaįat fins a l'Escola Sagrada Família per comprovar i fer el seguiment corresponent de l'inici de les obres de l'ascensor i d'un conjunt d'accions de millora i reparaciķ, que es portaran a terme durant l'estiu.

Estā previst que la finalitzaciķ d'aquestes obres acabin abans de l'inici de curs.

Cal recordar que la peticiķ  de colˇlocaciķ de l’ascensor ja s’havia reclamat el 2017 durant la visita a l’Escola del que llavors era director general dels Centres Públics de la Generalitat, Antoni Massegú. Finalment, grācies a les converses entre la direcciķ de l’Escola, l’AMPA, Serveis Territorials i l’Ajuntament de Caldes i la perseveranįa de tots els implicats, ja s’han iniciat les obres.
Aquestes obres se sumen a les millores que s’han fet a l’escola els darrers anys durant els que s’ha dut a terme la segona fase del projecte executiu, entre d’altres actuacions com la instalˇlaciķ d’una cuina nova.

Informaciķ publicada el 12 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05