Turisme - Barques
Turisme - Diables
Turisme - Torre
Turisme - Iot
Turisme - Colon
Turisme - Drac
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
20°
māx
28°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
19°
māx
27°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
19°
māx
28°
Dimecres 15Dijous 16Divendres 17

Cercador avanįat
NOTÍCIES
La IV trobada de jazz torna a omplir el Parc Can Muntanyā
La vetllada es va iniciar amb A Jazz Affair Trio i a continuaciķ va actuar Mķnica Green Sextet

190724_jazz

“Encantats i feliįos d’haver pogut organitzar una vetllada on la gent ha gaudit d’una proposta musical enlluernant i d’un espai únic com és el parc de Can Muntanyā”. Amb aquestes paraules definia el responsable de l’associaciķ cultural Camí Ral 39, Giuseppe d’Amico, el que ha estat la IV Trobada de Jazz que se celebra a Caldes d’Estrac.

190724_jazzA les 20.30, es van comenįar a omplir les cadires que envoltaven l’escenari, i a les 21h, el grup A Jazz Affair Trio, format per Irene Moragas, cantant, Joan Turrķ, guitarra  i Xavier Gonzalez Castillejo, baix; van ser els encarregats de trencar el gel amb una selecciķ de temes clāssics de Jazz.

190724_jazz

A les 22:30h Mōnica Green Sextet, el grup liderat per la coneguda cantant dels Estats Units que viu a Barcelona, Mōnica Green, va fer-se amb l’escenari acompanyada per Marc Sort, al saxo, Frederic Wort, al teclat, Pere Foved, a la bateria, Isaac Coll, al baix, i Javi Mur, a la guitarra elčctrica, i van interpretar coneguts temes de Rythm and Blues, Soul i Funky.

Molts dels espectadors han definit l’actuaciķ d’espectacular i així es va poder percebre durant el concert, on cada interpretaciķ va ser acollida amb un gran nombre d’aplaudiments.

David Salvā, regidor de Cultura, ha destacat el fet de que en aquesta ocasiķ la vetllada s’ha inclōs dins del cicle Calderart, Cicle d’Arts Escčniques i Musicals de Caldes d’Estrac que organitza l’ārea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Degut a l’čxit de l’espectacle, cal tenir en compte que segons Amico s’han venut unes 240 entrades, “No serā la darrera vegada que colˇlaborem”.

Tant Salvā com Amico, han volgut agrair als establiments: Soletico, Ca l’Adela, Caldescans i Hotel Dynamic per la seva colˇlaboraciķ en l’esdeveniment.

D’altra banda, també cal recordar que el proper 30 d’agost tindrā lloc la celebraciķ de la trobada de Jazz bis, de la que properament es desvetllaran els noms dels grups participants.

Informaciķ publicada el 24 de juliol de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat
 
Horari:***Covid-19-REOBRIM EL 18 JUNY. Ganes de retrobar-nos ! ****
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat