Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 11
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El ple ordinari del 22 de juliol aprova els nomenaments dels representants de l´Ajuntament de Caldes d´Estrac i el calendari de plens del 2019
També queda aprovat una modificaciķ de crčdit,  la modificaciķ a l´estudi de detall Arboix i el conveni de  colˇlaboraciķ amb el Consell Comarcal per a les Rutes Turístiques del patrimoni cultural de la Comarca.

190722_ple_ajuntamentLa sessiķ plenāria ordināria del 22 de juliol celebrada a la Sala Cultural de l´Ajuntament ha aprovat per unanimitat els nomenaments dels representants de l´Ajuntament de Caldes a Consells, Comissions,  Associacions, Consorcis, Mancomunitats, Agrupacions, fundacions, Juntes i altres administracions supramunicipals.

També s´han aprovat les dates dels plens ordinaris: 28 d´octubre, 25 de novembre i  16 de desembre, amb els vots a favor d´ERC, PSC, JUNTS i l´abstenciķ de GdE, grup que va explicar el seu desacord per trobar massa distāncia entre el ple del 22 de juliol i el del 28 d´octubre. L´alcaldessa, Rosa Pou, va alˇlegar que en cas de necessitat es convocaria un ple extraordinari.

Dins de l´ārea d´Hisenda es va aprovar amb els vots a favor d´ERC, PSC i GdE i l´abstenciķ de JUNTS, la modificaciķ de crčdit de 29.600 euros per suplementar tres aplicacions pressupostāries: l´Escola Bressol (18.100 euros per als nous requeriments del contracte amb Cavall Cartrķ), les marquesines del bus (8.500 euros per a dotar-les de llum i fer altres millores), i l´SGAE (3000 euros, cal tenir en compte que només la tarifa plana ja sķn 2.700 euros).


Respecte a l´ārea d´Urbanisme, va quedar aprovada per unanimitat la modificaciķ de l´estudi de detall de l´Arboix, sector Indiana que permetrā als quatre habitatges el desplaįament de la volumetria cap enrere per tenir més superfície de jardí i la construcciķ d´un aparcament comunitari soterrani.

Finalment, dins de l´ārea de Cultura, va quedar aprovat per unanimitat el conveni de colˇlaboraciķ entre l´Ajuntament de Caldes i el Consell Comarcal per dur a terme el projecte “L´herčncia del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la Comarca” que té com a objectiu la creaciķ de 6 rutes temātiques al llarg de la comarca, i la creaciķ d´ una plataforma digital per a la difusiķ dels productes turístics amb capacitat d´ adaptar-se a les noves demandes.


A continuaciķ es va obrir el torn de precs i preguntes, després del qual es va donar la sessiķ per tancada.


Consulta els nomenaments dels representants de l´Ajuntament [+]

Informaciķ publicada el 26 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05