Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El ple ordinari del 22 de juliol aprova els nomenaments dels representants de l´Ajuntament de Caldes d´Estrac i el calendari de plens del 2019
També queda aprovat una modificaciķ de crčdit,  la modificaciķ a l´estudi de detall Arboix i el conveni de  colˇlaboraciķ amb el Consell Comarcal per a les Rutes Turístiques del patrimoni cultural de la Comarca.

190722_ple_ajuntamentLa sessiķ plenāria ordināria del 22 de juliol celebrada a la Sala Cultural de l´Ajuntament ha aprovat per unanimitat els nomenaments dels representants de l´Ajuntament de Caldes a Consells, Comissions,  Associacions, Consorcis, Mancomunitats, Agrupacions, fundacions, Juntes i altres administracions supramunicipals.

També s´han aprovat les dates dels plens ordinaris: 28 d´octubre, 25 de novembre i  16 de desembre, amb els vots a favor d´ERC, PSC, JUNTS i l´abstenciķ de GdE, grup que va explicar el seu desacord per trobar massa distāncia entre el ple del 22 de juliol i el del 28 d´octubre. L´alcaldessa, Rosa Pou, va alˇlegar que en cas de necessitat es convocaria un ple extraordinari.

Dins de l´ārea d´Hisenda es va aprovar amb els vots a favor d´ERC, PSC i GdE i l´abstenciķ de JUNTS, la modificaciķ de crčdit de 29.600 euros per suplementar tres aplicacions pressupostāries: l´Escola Bressol (18.100 euros per als nous requeriments del contracte amb Cavall Cartrķ), les marquesines del bus (8.500 euros per a dotar-les de llum i fer altres millores), i l´SGAE (3000 euros, cal tenir en compte que només la tarifa plana ja sķn 2.700 euros).


Respecte a l´ārea d´Urbanisme, va quedar aprovada per unanimitat la modificaciķ de l´estudi de detall de l´Arboix, sector Indiana que permetrā als quatre habitatges el desplaįament de la volumetria cap enrere per tenir més superfície de jardí i la construcciķ d´un aparcament comunitari soterrani.

Finalment, dins de l´ārea de Cultura, va quedar aprovat per unanimitat el conveni de colˇlaboraciķ entre l´Ajuntament de Caldes i el Consell Comarcal per dur a terme el projecte “L´herčncia del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la Comarca” que té com a objectiu la creaciķ de 6 rutes temātiques al llarg de la comarca, i la creaciķ d´ una plataforma digital per a la difusiķ dels productes turístics amb capacitat d´ adaptar-se a les noves demandes.


A continuaciķ es va obrir el torn de precs i preguntes, després del qual es va donar la sessiķ per tancada.


Consulta els nomenaments dels representants de l´Ajuntament [+]

Informaciķ publicada el 26 de juliol de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05