Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Festa major 2019: desvetllem quins elements s'amaguen darrera el cartell
La imatge principal del cartell estā construīda amb elements iconogrāfics de Caldes segueix llegint i sabrās quins sķn.

FM_cartell

m_of_detallm_of_detallL’Ārea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha volgut que aquest any el cartell de la Festa Major de Caldes identifiqués al municipi i destaqués els esdeveniments singulars d’aquest 2019, especialment la celebraciķ del 15č Aniversari del Club de Patinatge de Caldes d'Estrac, nascut grācies a la il•lusiķ d'un grup de pares i mares per oferir una nova opciķ esportiva als nens i nenes del poble i amb el suport de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.
pati
La imatge del cartell i el programa de la Festa Major de Caldes d’Estrac 2019 vol recollir aquesta il•lusiķ i encomanar-la arreu del municipi durant l'estiu. El disseny grāfic representa una icona típica de les celebracions mediterrānies: els focs artificials, construīt amb elements del patinatge com sķn les rodes i els cordons de patins, combinats amb un element clau de Caldes: la sorra de la platja.

cordaAixí neix la imatge de la Festa Major'19 a Caldes d'Estrac: unint elements autōctons com la il•lusiķ, el patinatge i la platja. El regidor de l’Ārea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac , David Salvā, ha destacat la tasca de recerca i creativitat que reuneix el cartell “esperem que tothom s’hi senti identificat”.

Tant la imatge del cartell com el programa s’han dut a terme a El Gallinero Studio, que es defineix com una “incubadora creativa d’idees a mida amb seu a Barcelona i el Maresme i amb una forta vinculaciķ amb Caldes d’Estrac”.

D’altra banda, Salvā ha volgut explicar les incidčncies que han sorgit en la gestiķ de la publicitat del programa. El regidor ha lamentat el fet de que s’hagin produīt errors “que s’escapen de la regidoria i que sķn deguts a la manca de professionalitat de MIC, l’empresa encarregada aquest 2019 de la impressiķ del programa”. Salvā ha volgut subratllar el fet de que tot i “que no ha suposat cap cost per l’Ajuntament hi han hagut greuges per als anunciants”, i ha afirmat que des de l’Ajuntament s’estan estudiant les mesures legals pertinents.

Informaciķ publicada el 26 d'agost de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05