Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El dissabte 24 d´agost 36 infants van participar en el tradicional torneig de Festa Major

190824_FM_petanca_grup

190824_FM_petanca_jugantDissabte 24 d’agost a la tarda, les pistes municipals van acollir el tradicional torneig infantil de petanca que aquest any arriba a la 39a edició i on van participar 36 190824_FM_petanca_Joanjugadors. Finalitzada la competició es van lliurar els premis: una bossa d’obsequis per a tots els participants i una medalla i copes per als primers classificats. Els guanyadors en aquesta edició han estat Josaida, Isona i Lucas. En segon lloc han quedat el Mario i el Marc, i en tercer lloc el Fabio, la Raquel i l'Emma.

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el regidor d’Esports, Joan Baró, i el regidor de Junts per Caldes, Joaquim Arnó, van ser els encarregats de lliurar els premis.

Recordem que el proper diumenge 1 de setembre a partir de les 10h el Club de Petanca celebrarà el Torneig de petanca de la categoria sènior que també tindrà lloc a les pistes municipals de petanca. Tothom està convidat a seguir les partides en directe!