Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 10
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de juliol agost i setembre del 2019
L'editorial

Imatge_portada_259En aquesta edició del butlletí trobareu un recull de notícies dels darrers tres mesos així com la presentació de pròximes activitats i esdeveniments.

Hem volgut destacar les tasques de redacció de l’avanç del POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal), que continuaran aquesta tardor amb més sessions informatives, i també de participatives.

Ara però, aquests dies toca també fer un especial parèntesi. Els carrers ja fan olor de festa grossa, i és que ja tenim aquí la nostra estimada Festa Major! Li hem dedicat

algunes pàgines per tal de donar-vos-en més detalls al marge del que trobareu al programa que els caldencs i caldenques haureu rebut a les vostres llars.

Volem agrair a totes les entitats així com als veïns i veïnes de Caldes la seva implicació i participació, que un cop més la fan possible i que sigui una festa de tots i totes. Així, després d’uns calorosos i intensos mesos d’estiu, arriba la Festa Major de la nostra vila, on volem gaudir tots plegats d’uns dies d’entreteniment i diversió que gairebé serà el xim-pum d’aquesta estació de l’any, i per molts la tornada definitiva a la “rutina”. Ja sigui a les nostres ocupacions habituals, o per als més petits, la tornada a l’escola, una escola de Caldes on, per cert, la trobareu una mica més renovada, ja que recentment ha finalitzat la reposició i reparació del reixat i la instal·lació de l’ascensor.

No podem deixar de recordar els presos polítics i a animar-vos a participar dels actes de la nostra Diada Nacional el pròxim 11 de setembre.

Destacar també, que enguany ens acompanyaran durant aquests dies de festa els amics i amigues agermanats del poble toscà de Castelfranco Piandiscò.

Desitgem que tots ells juntament amb els convilatans i convilatanes, així com els temporers, turistes i visitants, disfruteu molt i molt!

Visca Caldes! Visca Catalunya! I visca la nostra Festa Major!

Descarrega't la revista municipal Portada:

Portada 259

Portada 259

Fitxer: Portada_259_3a.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 5,36 MB


Consulta totes les edicions del butlletí municipal Portada [+]

Informació publicada el 3 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05