Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L'Ajuntament edita el butlletí municipal de juliol agost i setembre del 2019
L'editorial

Imatge_portada_259En aquesta edició del butlletí trobareu un recull de notícies dels darrers tres mesos així com la presentació de pròximes activitats i esdeveniments.

Hem volgut destacar les tasques de redacció de l’avanç del POUM (Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal), que continuaran aquesta tardor amb més sessions informatives, i també de participatives.

Ara però, aquests dies toca també fer un especial parèntesi. Els carrers ja fan olor de festa grossa, i és que ja tenim aquí la nostra estimada Festa Major! Li hem dedicat

algunes pàgines per tal de donar-vos-en més detalls al marge del que trobareu al programa que els caldencs i caldenques haureu rebut a les vostres llars.

Volem agrair a totes les entitats així com als veïns i veïnes de Caldes la seva implicació i participació, que un cop més la fan possible i que sigui una festa de tots i totes. Així, després d’uns calorosos i intensos mesos d’estiu, arriba la Festa Major de la nostra vila, on volem gaudir tots plegats d’uns dies d’entreteniment i diversió que gairebé serà el xim-pum d’aquesta estació de l’any, i per molts la tornada definitiva a la “rutina”. Ja sigui a les nostres ocupacions habituals, o per als més petits, la tornada a l’escola, una escola de Caldes on, per cert, la trobareu una mica més renovada, ja que recentment ha finalitzat la reposició i reparació del reixat i la instal·lació de l’ascensor.

No podem deixar de recordar els presos polítics i a animar-vos a participar dels actes de la nostra Diada Nacional el pròxim 11 de setembre.

Destacar també, que enguany ens acompanyaran durant aquests dies de festa els amics i amigues agermanats del poble toscà de Castelfranco Piandiscò.

Desitgem que tots ells juntament amb els convilatans i convilatanes, així com els temporers, turistes i visitants, disfruteu molt i molt!

Visca Caldes! Visca Catalunya! I visca la nostra Festa Major!

Descarrega't la revista municipal Portada:

Portada 259

Portada 259

Fitxer: Portada_259_3a.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 5,36 MB


Consulta totes les edicions del butlletí municipal Portada [+]

Informació publicada el 3 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05