Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Arriben els actes centrals de la festa major de Caldes d´Estrac



Enguany el lema de la Festa Major vol ser una invitació directe a gaudir i celebrar la cita més popular de tots els caldencs que ja està a punt de començar, però també és un homenatge al Club de Patinatge Artístic de Caldes que aquest 2019 celebra el seu 15è aniversari.

A més a més, comptarem amb uns convidats especials, ja que del  6 al 8 de setembre vindrà a visitar-nos una delegació de Caselfranco Piandiscò poble agermanat amb Caldes.  Convidem a tothom a acollir-los i fer-los sentir com a casa!

Després d'haver viscut els actes previs i el primer cap de setmana de festa major, arriben els actes centrals que s’iniciaran el divendres 6 de setembre amb un cerca-brindis ambientat amb l’orquestra Always Drinking Marching Band per a grans i petits.

Després de la lectura del pregó, que enguany anirà a càrrec del Club de Patinatge Artístic, farem el brindis amb l’alcaldessa de Caldes d’Estrac, Rosa Pou, el president del CPA Caldes, Eduard Casals, i l’alcalde de Castelfranco Piandiscó, Enzo Cacioli. Finalment, els Diables d’Estrac encendran la traka que donarà inici a la Festa Major. La vetllada continuarà amb el sopar popular a la Riera i finalitzarà amb el ball i la festa amb la Loca Histeria i els DJs Almax Brohers a l’esplanada de Can Muntanyà.


El cap de setmana del 7 i 8 de setembre destacaran les activitats infantils, com la tradicional escumada i xeringada, el tobogan d’aigua, i l’espectacle familiar de circ de carrer “Vintage”. No mancarà la plantada, cercavila i ballada de tots els gegants que ompliran els carrers de Caldes durant la tarda del dissabte.  

Per la nit, la música serà la gran protagonista. A les 20h podrem gaudir del tradicional concert de Festa Major amb l’orquestra Selvatana a l’esplanada de Can Muntanyà, i a partir de les 00h començarà el ball de gala de Festa Major.


En paral•lel, i a partir de les 23h, el parc Joan Maragall acollirà les Barrakaldes, la festa jove alternativa, amb els grups Entelequia, Clotildes i Djs. Recordem que l’àrea de Joventut posarà disposició dels joves un punt lila amb informació sobre sexe segur, violència sexista i altres temes per gaudir de la festa amb seguretat.


Diumenge, 8 de setembre, al matí, tindrà lloc la commemoració de la Mare de Déu del Remei, i per la nit, a partir de les 21h, tornarà la màgia del correfoc i l’espectacle pirotècnic. La vetllada finalitzarà amb la Nit de fogalls a càrrec de Tapeo Sound System i el DJ Ricky Vives.


Els actes oficials de l’11 de setembre, amb la recepció i ofrena floral amb motiu de la Diada a les 11h  i el vermut popular posaran el punt i final a una festa marcada per la gran participació de les entitats de la vila.

Consulta la programació de la festa major [+]

Informació publicada el 5 de setembre de 2019