Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Noves tecnologies a l´abast de tothom
El proper 25 de setembre es realitzarà el Taller Intergeneracional de Noves Tecnologies a les 17h al Casal d´Avis

Cartell_taller_interEl proper 25 de setembre es realitzarà el Taller Intergeneracional de Noves Tecnologies a les 17:00 al Casal d’Avis. Un taller organitzat des de les regidories de Serveis Socials, Joventut i Gent Gran.

L’objectiu es apropar el jovent de Caldes d’Estrac als avis i alhora facilitar l’us de noves tecnologies per al dia a dia i per dur-lo a terme comptarem amb la col•laboració de diferents joves de l’Espai Jove, que han desenvolupat el taller d’una forma molt fàcil, propera i pràctica. Han volgut prioritzar la temàtica del taller principalment en l’ús del mòbil. Esperem que aquesta activitat ofereixi una oportunitat de nous aprenentatges per a tothom.


El Taller Intergeneracional a la Ràdio Sant Vicenç

Radio_taller_interAquest dijous, Laia González, una de les joves de l’Espai Jove que s’encarregarà de realitzar el taller, Carolina Palomar, psicòloga de les àrees de Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Caldes; Marc Rodríguez, dinamitzador de l’Espai Jove, i Bernat Aranyó, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Caldes, han anat al programa A mig matí de ràdio Santvi, per explicar amb detall com anirà el taller. L’entrevista l’ha realitzada el periodista Jaume Portell. A continuació podeu sentir tota l’entrevista.

Informació publicada el 18 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05