Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Per uns espais naturals lliures d´escombraries!
El 24 i el 25 de setembre vine a la plaça de les Barques i posa el teu granet de sorra a favor del medi ambient

Aquest dimarts 24 i dimecres 25 de setembre et convidem a conquerir els espais naturals de Caldes
d’Estrac i apostar per un entorn lliure d’escombraries. Des de les 9h del matí fins les 20h, a la plaça de les Barques, l’ONG SEO/Birdlife estarà fent una campanya de sensibilització sobre les conseqüències d’abandonar escombraries en espais naturals com pot ser la platja.

PlatjaCaldes

Els dos dies, a les 18h, tindrà lloc una acció on tothom pot participar, i que consistirà en sortir tots junts i netejar les platges de Caldes.

Aquesta iniciativa que està duent a terme la ONG ambiental SEO/BirdLife amb el suport d’Ecoembes, s’emmarca dins del projecte Libera. Un programa de conscienciació, prevenció i participació que va néixer al 2017 i que té com a objectiu posar fre a les conseqüències de les escombraries abandonades als espais naturals. 

Les Regidories de Medi Ambient, Serveis Urbans, Ensenyament i Alcaldia, s’han coordinat amb l’ONG, de manera que pugui participar el màxim nombre de persones.

Un missatge per als alumnes de l’Escola Sagrada Família
La Regidoria d’Ensenyament ha volgut aprofitar l’acció de conscienciació que portarà a terme l’ONG SEO/birdlife en favor d’ espais lliures d’escombraries, i , en coordinació amb l’Escola Sagrada Família, s’ha programat que els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è, vagin a la plaça de les Barques i puguin participar de la campanya en contra del que l’ONG anomena “basuraleza”, referint-se als residus que s’abandonen en entorns naturals..

Informació publicada el 20 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05