Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Compromesos amb uns espais lliures d'escombraries
El 24 i el 25 de setembre l´ONG Seo/Birdlife, en coordinaciķ amb l´Ajuntament de Caldes d´Estrac, ha dut a terme una campanya de sensibilitzaciķ sobre les conseqüčncies d´abandonar escombraries en espais naturals

190924_birdlife_recollida

190924_birdlife_ona

Emmarcada dins la setmana en contra del canvi climātic, aquest dimarts 24 i dimecres 25 de setembre, l’ONG Seo/Birdlife, en coordinaciķ amb les ārees de Medi Ambient, Serveis Urbans, Ensenyament i Alcaldia de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, ha dut a terme una campanya de sensibilitzaciķ sobre les conseqüčncies d’abandonar escombraries en espais naturals.

190924_birdlife-escolaDes de les 9h del matí fins les 20h, a la plaįa de les Barques, voluntaris de l’ONG han instal•lat una unitat mōbil des de la qual han donat informaciķ sobre l’impacte negatiu que tenen els residus 190924_birdlife_residusque s’avoquen en el medi ambient. Un primer contacte que també ha servit per a convidat a veīns, veīnes i visitants a col•laborar en la recollida d’escombraries de la platja de Caldes, acciķ que s’ha dut a terme els dos dies a les 18h.

Segons Manuel Boada, responsable del projecte Libera, el programa de conscienciaciķ, prevenciķ i participaciķ que va néixer al 2017 i que té com a objectiu posar fre a les conseqüčncies de les escombraries abandonades als espais naturals, “la campanya realitzada a Caldes ha estat un čxit, i la resposta de la gent ha estat més que positiva.” Boada ha agraīt la col•laboraciķ de tothom i ha explicat també que les “escombraries recollides es reciclaran de la forma deguda”.

Boada també ha subratllat la participaciķ dels alumnes de l’Escola Sagrada Família que, coordinats des de l’Ārea d’Ensenyament i des de la mateixa escola Sagrada Família, han participat de l’activitat. Concretament, han estat els alumnes del cicle mitjā i superior els que han viscut l’experičncia, i des de l’Escola Sagrada Família s’ha destacat el fet de que l’activitat anava en la línia de l’eix temātic que aquest curs s’estā treballant a l’escola i que duu per títol: “La Terra és nostra, salvem-la”.

Per la seva banda, Boada ha destacat la implicaciķ dels alumnes tant a l’hora de rebre la informaciķ, com de participar en la recollida de les escombraries.

L’actuaciķ de l’ONG Seo/Birdlife a Caldes d’Estrac finalitza una sčrie d’accions que l’ONG ha dut a terme des del 18 de setembre a les poblacions de Castelldefels, Sitges i Sant Vicenį de Montalt. De fet, ha estat a Caldes on s’ha acabat una escultura feta amb els residus trobats i amb forma d’onada, tot un símbol de la proposta de l’ONG vers els residus i que es resumeix amb la consigna: “recollir, reutilitzar i reciclar”.

Informaciķ publicada el 27 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05