Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Creant vincles a través de les noves tecnologies
El Casal d´Avis va acollir amb čxit el primer Taller Intergeneracional de Noves Tecnologies

190925_curs_tecnoAquest 25 de setembre, el Casal d’Avis ha acollit per primer cop el Taller Intergeneracional de Noves Tecnologies, on els joves han pogut resoldre les principals inquietuds dels avis a l’hora de fer taller_grupservir les aplicacions i programes d’ús diari com el whats app, o el correu electrōnic.

taller_inftaller_gruptreballEl taller es va iniciar a les cinc de la tarda amb una presentaciķ del grup de joves i dels avis, i tot seguit els joves han donat peu a que la gent gran expressés els seus dubtes. A continuaciķ s’han organitzat grups de treball focalitzats en diferents qüestions de manera que els joves han pogut donar una resposta personalitzada a cada una de les preguntes.

En total han participat uns set joves de 14 a 17 anys, i unes 20 persones grans han pogut resoldre les seves qüestions sobre les noves tecnologies.

Aquest taller s’ha organitzat des de la regidoria de Joventut amb la col.laboraciķ conjuntament amb les ārees de Serveis Socials i Atenciķ a les Persones i Gent Gran; i la implicaciķ i col•laboraciķ de la llar Josep Pola de la Fundaciķ Eveho, donant visibilitat a la tasca transversal d'algunes accions en benefici del poble com es l'organitzaciķ d'aquest taller.  Cal destacar que els joves van preparar el taller en una sessiķ prčvia on van poder estructurar tots els detalls de l’activitat. Des de les regidories, es valora molt positivament l’experičncia i l’enriquiment de tots els participants de l’activitat on a més de facilitar un aprenentatge als avis, també s’ha reforįat el vincle entre les dues generacions.

Informaciķ publicada el 27 de setembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05