Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El festival tindrà lloc el 12  d'octubre de 15 a 21h al Parc de Can Muntanyà

191012_indigenesAmb l'objectiu d'unir cultures d'arreu del món i fer palesa la diversitat genètica i cultural del nostre poble, l’entitat Camí Ral 39 en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes, Caldescans i la Fundació Palau, ha organitzat la que ja és la tercera edició del festival Tots som indígenes.

Aquest any, obrirà el festival Irma Llotje, il•lustradora, pintora i conta-contes, presentarà El temps de Somni, un espai per a la narració de llegendes i contes dels pobles aborígens, amb diferents propostes com el maquillatge i les il•lustracions.

La vetllada continuarà amb Hombres Sin Plan, el grup suec que es mou entre el blues i el rock; i a continuació actuarà el grup Afro Alamuta, que presentarà un espectacle ple de ritmes i melodies ancestrals, on els protagonistes són la dansa i els instruments de la cultura mandinka. Un viatge a través de cançons tradicionals amb balàfon, flauta i percussió, ritmes serouba propis dels pobles Casamance (Senegal); percussió malinké amb dumdums i djembes; peces de dansa al ritme de la percussió que creen una simbiosi entre el ritme i el cos en moviment. Electric Gozzarella, una banda catalana multiètnica de Latin Boogalo, serà l'encarregada de  tancar el festival.

Des de l’Associació Camí Ral 39, es convida a tothom a participar i fer seu el festival que ja ha arribat a la tercera edició, després de dues primeres edicions plenes d’assistència.

Informació publicada l'1 d'octubre de 2019