Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Carla Escrich es proclama Campiona d´Europa
La competiciķ es va celebrar el 7 de setembre a Harsefeld

190907_Campionat EuropaLa caldenca Carla Escrich del CPA Caldes d'Estrac es va proclamar, el darrer 7 de setembre, Campiona d'Europa a Harsefeld (Alemanya). Una victōria  que es suma a la gran Temporada 2019 on ha aconseguit ser Campiona de Barcelona, sots Campiona de Catalunya, Campiona d'Espanya, Campiona de la Copa Alemanya i obtenir la medalla de bronze en el Campionat del Mķn celebrat a Barcelona.

191004_carlaUna temporada espectacular que ha situat a la Carla i al Club de Caldes d'Estrac en l'člit del patinatge. A aquests čxits se li suma el títol assolit com a capitana de l'equip Blau en el III Catalunya Stars celebrat a Girona.

Segons el president del Club, Eduard Casals,  “han estat anys treballant molt intensament i sense descans per part de la Carla. I aquesta intensitat ha estat incrementada en el 2019 amb dies molt durs i per ella i pel seu entorn, perō ha valgut la pena el sacrifici. La recompensa ha estat impressionant. Un gran any que és inoblidable. L'čxit ha arribat”.

Casals afegeix les seves felicitacions a la Carla Escrich, “per tot el que ha assolit el 2019 i per portar amb orgull el nom de Caldes d'Estrac arreu del Mķn. Fem extensibles les felicitacions al Tčcnic i Coordinador del club Albert Trilla, el tčcnic que l'acompanyat aquests anys fins a arribar a tocar els estels, i als pares de la Carla, la Yesmine i el Moisčs i a la seva germana Ivet pel suport familiar tan necessari per a un esportista d'alt nivell.”  Des del club, també destaquen la implicaciķ de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac “per facilitar la preparaciķ dels campionats de la Carla amb la cessiķ dels seus espais”.

Informaciķ publicada el 4 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05