Pancarta 11
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Tardor jove a Caldes d´Estrac
Un munt de propostes per no quedar-te a casa!

tardor joveL'Espai Jove de Caldes d'Estrac i l'Ārea de Joventut de l'Ajuntament engeguen la tardor amb un conjunt de propostes perquč nois i noies de Caldes es facin seu l’Espai Jove, i puguin gaudir d’ell, no només com a espai d’entreteniment, sinķ també com a espai de coneixenįa, de cohesiķ i de creixement personal.

Entre totes les activitats, aquest trimestre destaquen les sortides al Parc de Can Muntanyā, el Taller Gastronōmic Intergeneracional i la Castanyada amb el “Bosc terrorífic”. Des de l’Ārea de Joventut, es vol promocionar la interacciķ del jovent amb la natura, el coneixement de l’entorn, la companyonia i el desenvolupament de les habilitats personals de cadascú. Durant les sortides, previstes el19 d’octubre, el 23 de novembre i el 14 de desembre, i dirigides pel dinamitzador Marc Rodríguez, es desenvoluparan jocs d’equip i gimcanes orientades a descobrir i respectar la natura. D’altra banda, amb el Taller Gastronōmic Intergeneracional, que es celebrarā el 17 d’octubre, el 14 de novembre, i el 19 de desembre , les receptes tindran el seu protagonisme, perō més enllā de la gastronomia, l’objectiu és promocionar l’intercanvi d’experičncies entre les dues generacions. Durant les primeres sessions, la gent gran del Casal d’Avis ensenyarā als joves les seves receptes casolanes preferides, perō després, seran els joves qui ensenyaran als més grans com preparar plats plens de sabor.

La festa de la Castanyada serā una de les dates assenyales en el calendari de l’Espai Jove. El dijous 24 d’octubre es farā una sessiķ per aportar idees i preparar la festa que tindrā lloc el dijous 31 d’octubre. Enguany, s’ha de destacar també que els joves colˇlaboraran amb l’AMPA de l’Escola Sagrada Família per realitzar el famķs túnel del terror.

 A més, a més, durant aquests tres mesos també s’organitzarā una tarda de cine de terror, programada per al 2 de novembre, un taller de DJ que es farā en les dues sessions del 21 i 28 de novembre, el taller de creaciķ d’instruments amb materials reciclats, que també es farā en dues sessions, el 5 i 12 de desembre; i es finalitzarā el trimestre amb la celebraciķ del Nadal: el 21 de desembre, de 18 a 19:30h.  Tots els joves estaran convidats a un berenar dins de l’Espai Jove, que serā l’ocasiķ també de posar a la taula algunes de les receptes apreses en el Taller Gastronōmic Intergeneracional.

Des de l'Espai Jove es convida i anima a tothom a participar, gaudir i aprendre amb les activitats que ompliran les tardes d'aquest trimestre.

 

Informaciķ publicada el 16 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05