Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Tardor jove a Caldes d´Estrac
Un munt de propostes per no quedar-te a casa!

tardor joveL'Espai Jove de Caldes d'Estrac i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament engeguen la tardor amb un conjunt de propostes perquè nois i noies de Caldes es facin seu l’Espai Jove, i puguin gaudir d’ell, no només com a espai d’entreteniment, sinó també com a espai de coneixença, de cohesió i de creixement personal.

Entre totes les activitats, aquest trimestre destaquen les sortides al Parc de Can Muntanyà, el Taller Gastronòmic Intergeneracional i la Castanyada amb el “Bosc terrorífic”. Des de l’Àrea de Joventut, es vol promocionar la interacció del jovent amb la natura, el coneixement de l’entorn, la companyonia i el desenvolupament de les habilitats personals de cadascú. Durant les sortides, previstes el19 d’octubre, el 23 de novembre i el 14 de desembre, i dirigides pel dinamitzador Marc Rodríguez, es desenvoluparan jocs d’equip i gimcanes orientades a descobrir i respectar la natura. D’altra banda, amb el Taller Gastronòmic Intergeneracional, que es celebrarà el 17 d’octubre, el 14 de novembre, i el 19 de desembre , les receptes tindran el seu protagonisme, però més enllà de la gastronomia, l’objectiu és promocionar l’intercanvi d’experiències entre les dues generacions. Durant les primeres sessions, la gent gran del Casal d’Avis ensenyarà als joves les seves receptes casolanes preferides, però després, seran els joves qui ensenyaran als més grans com preparar plats plens de sabor.

La festa de la Castanyada serà una de les dates assenyales en el calendari de l’Espai Jove. El dijous 24 d’octubre es farà una sessió per aportar idees i preparar la festa que tindrà lloc el dijous 31 d’octubre. Enguany, s’ha de destacar també que els joves col·laboraran amb l’AMPA de l’Escola Sagrada Família per realitzar el famós túnel del terror.

 A més, a més, durant aquests tres mesos també s’organitzarà una tarda de cine de terror, programada per al 2 de novembre, un taller de DJ que es farà en les dues sessions del 21 i 28 de novembre, el taller de creació d’instruments amb materials reciclats, que també es farà en dues sessions, el 5 i 12 de desembre; i es finalitzarà el trimestre amb la celebració del Nadal: el 21 de desembre, de 18 a 19:30h.  Tots els joves estaran convidats a un berenar dins de l’Espai Jove, que serà l’ocasió també de posar a la taula algunes de les receptes apreses en el Taller Gastronòmic Intergeneracional.

Des de l'Espai Jove es convida i anima a tothom a participar, gaudir i aprendre amb les activitats que ompliran les tardes d'aquest trimestre.

 

Informació publicada el 16 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05