Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
L´àrea d´Acció Social i Atenció a les Persones posa en marxa el Taller de la Memòria i el Taller  de la Gimnàstica Conscient, dirigits al benestar de la gent gran
Les inscripcions es poden realitzar a l´OAC

191017_gimnasticaL’àrea d’Acció Social i Atenció a les Persones posa en marxa dos tallers dirigits al benestar de la gent gran el Taller de la Memòria i el Taller de la Gimnàstica Conscient. Ambdues propostes incideixen en la prevenció de l’aïllament amb sessions que es fan en grup, afavorint la socialització.

memoriaEl Taller de Gimnàstica Conscient està dirigit a treballar l’aspecte físic de la persona. És una tècnica amb la que s’aconsegueix donar flexibilitat a la musculatura profunda, alliberant tensions i millorant la postura.  
Aquest taller es posarà en marxa el 24 d’octubre del 2019 i finalitzarà el 5 de març del 2020, tots els dijous de 10 a 11h a la Sala Cultural, excepte el 7 i el 21 de novembre, i els dies festius. Cal portar estoreta, coixí i manta, i les inscripcions ja es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

El Taller de la Memòria té com a objectiu treballar l’estimulació cognitiva de manera que es poguin prevenir possibles demències o deterioraments cognitius lleus. A través de diferents exercicis en sessions dirigides per un psicòleg es potenciarà la reserva cognitiva de cadascú dels participants
Les sessions es faran a partir del 12 de novembre del 2019, fins el 14 de gener del 2020 cada dimarts de 10 a 12h a la Sala Cultural. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a l’OAC de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

Informació publicada el 22 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05