Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Taller Gastronōmic Intergeneracional promociona l´intercanvi de receptes i experičncies entre joves i grans
La primera sessiķ del taller es va celebrar el 17d´octubre a l´Espai Jove

taller_gastronomiaEl 17 d’octubre l’Espai Jove va acollir la primera sessiķ del Taller Gastronōmic Intergeneracional on van participar una quinzena de joves disposats a aprendre tots els trucs per fer el millor arrōs amb pollastre de la mā de la Maria Cinta, una de les usuāries del Casal d’Avis.

taller_gastronomiaEl taller es va iniciar a les 18h, i va estar supervisat per Marc Rodríguez, dinamitzador de l’Espai Jove: “l’objectiu d’aquesta activitat, a més de l’aprenentatge culinari, és treballar la cohesiķ social, i apropar dues generacions que poden enriquir-se mútuament, creant oportunitats per establir nous vincles”.

Segons el dinamitzador, l’activitat va tenir molt bona acollida, “és la manera de donar continuītat a un seguit d’activitats intergeneracionals que vam iniciar a l’estiu amb el Torneig Intergeneracional de Futbolí o el de les Noves Tecnologies”.

Celebrada la primera sessiķ del Taller Gastronōmic Intergeneracional, queden dues sessions més, previstes pel 14 de novembre i pel 19 de desembre. En la prōxima sessiķ, seran els joves els qui ensenyin les seves receptes preferides a la gent gran, i durant la darrera sessiķ, tots els participants treballaran conjuntament per preparar els plats, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal.

Informaciķ publicada el 31 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05