quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Taller Gastronōmic Intergeneracional promociona l´intercanvi de receptes i experičncies entre joves i grans
La primera sessiķ del taller es va celebrar el 17d´octubre a l´Espai Jove

taller_gastronomiaEl 17 d’octubre l’Espai Jove va acollir la primera sessiķ del Taller Gastronōmic Intergeneracional on van participar una quinzena de joves disposats a aprendre tots els trucs per fer el millor arrōs amb pollastre de la mā de la Maria Cinta, una de les usuāries del Casal d’Avis.

taller_gastronomiaEl taller es va iniciar a les 18h, i va estar supervisat per Marc Rodríguez, dinamitzador de l’Espai Jove: “l’objectiu d’aquesta activitat, a més de l’aprenentatge culinari, és treballar la cohesiķ social, i apropar dues generacions que poden enriquir-se mútuament, creant oportunitats per establir nous vincles”.

Segons el dinamitzador, l’activitat va tenir molt bona acollida, “és la manera de donar continuītat a un seguit d’activitats intergeneracionals que vam iniciar a l’estiu amb el Torneig Intergeneracional de Futbolí o el de les Noves Tecnologies”.

Celebrada la primera sessiķ del Taller Gastronōmic Intergeneracional, queden dues sessions més, previstes pel 14 de novembre i pel 19 de desembre. En la prōxima sessiķ, seran els joves els qui ensenyin les seves receptes preferides a la gent gran, i durant la darrera sessiķ, tots els participants treballaran conjuntament per preparar els plats, tenint en compte la proximitat de les festes de Nadal.

Informaciķ publicada el 31 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05