quedeu-vos a casa
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Diumenge 10 de novembre: eleccions generals
El col•legi electoral s´habilitarā a la Sala Cultural de l´Ajuntament

190428_eleccionsAquest diumenge 10 de novembre se celebren les eleccions a les Corts Generals, és a dir, al Congrés dels Diputats i al Senat. 
A Caldes d’Estrac el col•legi electoral s’habilitarā a la Sala Cultural de l’Ajuntament, i en primer lloc es constituiran les meses, a les 8h del matí. En aquesta ocasiķ i per primera vegada s’establiran tres meses, una ampliaciķ amb la que s'espera facilitar i agilitzar tant la votaciķ com el recompte dels vots. Les meses dividiran els votants  de la A a la F, de la G a la M i de la N a la Z. Segons les dades provisionals, 2.111 caldencs i caldenques estan cridats a dipositar el seu vot.  

Un cop constituīdes les taules, s’ obriran les portes des de les 9h del matí fins les 20h i partir de les 20h es procedirā a l’escrutini públic dels vots al Congrés i al Senat.

Cal tenir en compte que per realitzar la votaciķ és necessari portar l'original del DNI/NIE, PASSAPORT o CARNET DE CONDUIR amb fotografia. El vot s'ha de fer personalment a les meses que estaran a la Sala Cultural de l'Ajuntament.

Informaciķ publicada el 6 de novembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05