Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Un centenar de nedadors accepten el repte que planteja la Tuna RaceBalfegó
La competició en aigües obertes es va celebrar el 27 d´octubre per tercer cop a Caldes d´Estrac.

Tuna Race 19El diumenge 27 d’octubre es va celebrar a Caldes d’Estrac la Tuna RaceBalfegó que aquest 2019 ha arribat a la vuitena edició, sent el tercer cop que es celebra a Caldes. Es tracta d’una prova de competició en aigües obertes que  es realitza bordejant la costa de Caldes, en un recorregut per la Platja dels Tres Micos.

Tuna Race 19Com ja és habitual, es van realitzar dues proves diferents: la Swim 1,5km, de distància curta,  i la Swim 4km, amb una distància més llarga “pensada per als més atrevits”, com afirmen els organitzadors. Aquest any han participat un centenar de persones i gràcies al bon temps, els nedadors van poder realitzar les proves sense dificultats.

Tuna Race 19L'entrega de premis es va fer al Dynamic Hotels, acompanyats d'un vermut, i  una sessió de música amb DJ. El guanyador de la categoria general de la prova de 4km va ser Sergi Lleó Fernández amb un temps de 58’51”, i en la prova d’ 1’5km, el guanyador va ser Nil Ibáñez, amb un temps de 21’55”.

Des de l’organització es remarca que és “un plaer veure com els nedadors s’ho passen bé, gaudeixen i s’esforcen per arribar a la meta” i es vol donar les gràcies a tots els participants, col•laboradors i voluntaris “que han fet possible que l'esdeveniment esportiu de la TunaRaceBalfegó hagi estat de déu una vegada més”.

La proba, impulsada per l'empresa Balfegó Grup va comptar amb la col•laboració de l’ Ajuntament de Caldes d’Estrac, Dynamic Hotels, Head i The Elements.

Informació publicada el 8 de novembre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05