Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Arriba el primer Concurs de Balcons de Nadal 2019
Les inscripcions es podran realitzar a partir del 27 de novembre a través del web municipal o de l'OAC

Nadal_concursJa tenim el Nadal aquí i des de les ārees de Promociķ econōmica i Participaciķ Ciutadana de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac volem fomentar la implicaciķ de la ciutadania en els esdeveniments nadalencs de la nostra vila, alhora que dinamitzar empreses i comerį. Per aixō aquest any us presentem una nova iniciativa oberta a tothom: decorar balcons i establiments durant les festes de Nadal. Els més originals, divertits, imaginatius i māgics obtindran un premi l'mport del qual s'ha de gastar íntegrament en els establiments de Caldes.

Les categories sķn les següents: 

  •  Categoria de Balcons

Primer premi: 200€

Segon premi: 100€

  • ˇ Categoria de Faįanes d’Edificis:

 Primer premi: 200€

 Segon premi: 100€

  •  Categoria d’Establiments Comercials i de serveis

Primer premi: 200€

Segon premi: 100€


Cal tenir en compte:

  • La inscripciķ a través del web municipal  es considerarā admesa quan el participant, un cop hagi omplert el formulari, rebi un missatge de correu electrōnic de confirmaciķ.
  • La data límit de guarniment i presentaciķ de les propostes és el dia 20 de desembre de 2019.
  • L’ornamentaciķ s'ha d’exposar al balcķ, la faįana o l'aparador com a mínim durant tot el període comprčs entre els dies 20 de desembre de 2019 i 6 de gener de 2020.
  • El veredicte del jurat es donarā a cončixer el dia 5 de gener de 2020 durant la rebuda de ses majestats els reis d’Orient  i posteriorment es podran consultar al web de l’Ajuntament


Consultar les bases [+]

INSCRIPCIONS AL CONCURS DE BALCONS DE NADAL 2019
*
*
*
*
*
*
*En quines categories vols participar?

  • Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecciķ de dades de carācter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusiķ en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informātic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ, en els termes inclosos a la legislaciķ vigent, mitjanįant escrit adreįat a qualsevol dels punts d'atenciķ ciutadana.
Informaciķ publicada el 12 de novembre de 2019

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05